- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Vienkāršs veids kā gatavo Vafeles ar iebiezinātu pienu savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas konditoreja skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Ņem gabaliņos sgarieztu sviestu un izkausē, pievieno tam cukuru un kārtīgi samaisa.
- Caur sietu piesijā miltus un kārtīgi apmaisa masu, lai neveidotos kunkuļi.
- Pievieno olas un viegli pārmaisa, nedaudz uzputojot mīklu, lai sanāktu viendabīga, šķidra mīkla.
- Liek iesildīties vafeļu pannu, līdz ko panna uzsilusi, lej taja mīklu apmēram 1-3 ēd.k.(atkarīgs no pannas izmēra) taisa panu ciet un cep līdz vafele gatava, apmēram 2 - 3min.
- Kā vafele gatava, to ņēm ārā no pannas un liek uz pergamenta papīra un uzreiz satin trubiņā.
- Atdzesē.
- Kad vafele atdzisusi, tā nezaudē savu formu.
- Var iebiezināto pienu ar cukuru vārīt vai iegādāties jau novārītu.
- Ja vāra iebiezinato pienu vāra, tad ņemot burciņas neatvertā veidā, liek katliņā, kurā iepildīts ūdens, lai iebiezinātā piena burciņas būtu nosegtas. Vāra apmēram 1,5 - 2 stundas, patstavīgi pielejot ūdeni.
- Izmantojot kulinārijas šprici vai maisiņu iepilda iebiezināto pienu vafelēs.
- Vafeļu pildījumam var izmantot arī putkrējumu ar kakavo vai šokolādes pulveri, vai arī, pildīt ar tīru putkrejumu.
Vafeles ar iebiezinātu pienu
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Vienkāršs veids kā gatavo Vafeles ar iebiezinātu pienu savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas konditoreja skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Ņem gabaliņos sgarieztu sviestu un izkausē, pievieno tam cukuru un kārtīgi samaisa.
- Caur sietu piesijā miltus un kārtīgi apmaisa masu, lai neveidotos kunkuļi.
- Pievieno olas un viegli pārmaisa, nedaudz uzputojot mīklu, lai sanāktu viendabīga, šķidra mīkla.
- Liek iesildīties vafeļu pannu, līdz ko panna uzsilusi, lej taja mīklu apmēram 1-3 ēd.k.(atkarīgs no pannas izmēra) taisa panu ciet un cep līdz vafele gatava, apmēram 2 - 3min.
- Kā vafele gatava, to ņēm ārā no pannas un liek uz pergamenta papīra un uzreiz satin trubiņā.
- Atdzesē.
- Kad vafele atdzisusi, tā nezaudē savu formu.
- Var iebiezināto pienu ar cukuru vārīt vai iegādāties jau novārītu.
- Ja vāra iebiezinato pienu vāra, tad ņemot burciņas neatvertā veidā, liek katliņā, kurā iepildīts ūdens, lai iebiezinātā piena burciņas būtu nosegtas. Vāra apmēram 1,5 - 2 stundas, patstavīgi pielejot ūdeni.
- Izmantojot kulinārijas šprici vai maisiņu iepilda iebiezināto pienu vafelēs.
- Vafeļu pildījumam var izmantot arī putkrējumu ar kakavo vai šokolādes pulveri, vai arī, pildīt ar tīru putkrejumu.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt