Vafeles ar iebiezinātu pienu

Konditoreja 3 Pēdējais atjauninājums: Dec 10, 2019 Izveidots: Mar 02, 2015
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Vienkāršs veids kā gatavo Vafeles ar iebiezinātu pienu savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas konditoreja skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Ņem gabaliņos sgarieztu sviestu un izkausē, pievieno tam cukuru un kārtīgi samaisa.
  2. Caur sietu piesijā miltus un kārtīgi apmaisa masu, lai neveidotos kunkuļi.
  3. Pievieno olas un viegli pārmaisa, nedaudz uzputojot mīklu, lai sanāktu viendabīga, šķidra mīkla.
  4. Liek iesildīties vafeļu pannu, līdz ko panna uzsilusi, lej taja mīklu apmēram 1-3 ēd.k.(atkarīgs no pannas izmēra) taisa panu ciet un cep līdz vafele gatava, apmēram 2 - 3min.
  5. Kā vafele gatava, to ņēm ārā no pannas un liek uz pergamenta papīra un uzreiz satin trubiņā.
  6. Atdzesē.
  7. Kad vafele atdzisusi, tā nezaudē savu formu.
  8. Var iebiezināto pienu ar cukuru vārīt vai iegādāties jau novārītu.
  9. Ja vāra iebiezinato pienu vāra, tad ņemot burciņas neatvertā veidā, liek katliņā, kurā iepildīts ūdens, lai iebiezinātā piena burciņas būtu nosegtas. Vāra apmēram 1,5 - 2 stundas, patstavīgi pielejot ūdeni.
  10. Izmantojot kulinārijas šprici vai maisiņu iepilda iebiezināto pienu vafelēs.
  11. Vafeļu pildījumam var izmantot arī putkrējumu ar kakavo vai šokolādes pulveri, vai arī, pildīt ar tīru putkrejumu.

Vafeles ar iebiezinātu pienu



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Vienkāršs veids kā gatavo Vafeles ar iebiezinātu pienu savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas konditoreja skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Ņem gabaliņos sgarieztu sviestu un izkausē, pievieno tam cukuru un kārtīgi samaisa.
  2. Caur sietu piesijā miltus un kārtīgi apmaisa masu, lai neveidotos kunkuļi.
  3. Pievieno olas un viegli pārmaisa, nedaudz uzputojot mīklu, lai sanāktu viendabīga, šķidra mīkla.
  4. Liek iesildīties vafeļu pannu, līdz ko panna uzsilusi, lej taja mīklu apmēram 1-3 ēd.k.(atkarīgs no pannas izmēra) taisa panu ciet un cep līdz vafele gatava, apmēram 2 - 3min.
  5. Kā vafele gatava, to ņēm ārā no pannas un liek uz pergamenta papīra un uzreiz satin trubiņā.
  6. Atdzesē.
  7. Kad vafele atdzisusi, tā nezaudē savu formu.
  8. Var iebiezināto pienu ar cukuru vārīt vai iegādāties jau novārītu.
  9. Ja vāra iebiezinato pienu vāra, tad ņemot burciņas neatvertā veidā, liek katliņā, kurā iepildīts ūdens, lai iebiezinātā piena burciņas būtu nosegtas. Vāra apmēram 1,5 - 2 stundas, patstavīgi pielejot ūdeni.
  10. Izmantojot kulinārijas šprici vai maisiņu iepilda iebiezināto pienu vafelēs.
  11. Vafeļu pildījumam var izmantot arī putkrējumu ar kakavo vai šokolādes pulveri, vai arī, pildīt ar tīru putkrejumu.

Vai recepte bija noderīga ?


 (6 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.