- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā pagatavot šo Auzu pārslu cepumi savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas konditoreja skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Auzu pārslas izsijā, apgrauzdē izkausēta sviestā (125gr), atdzesē un pievieno sviestam, kas saputots ar cukuru.
- Auzu pārslu masai pievieno sarīvētu citrona miziņu, olas un izsijātos auzu pārslu smalkumus.
- Ar tējkaroti mīklas piciņas liek uz plāts un cep gaisi brūnas.
Auzu pārslu cepumi
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā pagatavot šo Auzu pārslu cepumi savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas konditoreja skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Auzu pārslas izsijā, apgrauzdē izkausēta sviestā (125gr), atdzesē un pievieno sviestam, kas saputots ar cukuru.
- Auzu pārslu masai pievieno sarīvētu citrona miziņu, olas un izsijātos auzu pārslu smalkumus.
- Ar tējkaroti mīklas piciņas liek uz plāts un cep gaisi brūnas.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt