Uzbeku plovs

Gaļas ēdieni 3 Pēdējais atjauninājums: Nov 10, 2019 Izveidots: Mar 03, 2015
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Pagatavot vienkārši Uzbeku plovs mājās. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Rīsus nomazgā un iemērc ūdenī uz apmēram 20 min.
  2. Pannā ielej eļļu un kārtīgi izsilda, līdz eļļa sakarsusi pievieno smalki grieztus sīpolus un cep, kamēr sīpoli top viegli brūni.
  3. Pievieno no dzīslojuma attīrītu, kubiņos grieztu gaļu un pārmaisot apcep no visām pusēm, pievieno notīrītus, sagrieztus burkānus, vienu smalki grieztu ķiploku un turpina cept, līdz burkāni kļūs mīksti, apmēram 5-10 min.
  4. Pielej 0,5 l ūdeni un ievieto viducī veselu ķiploku, kurš attīrīts no mizas ārpusē, pagaidām līdz ūdens sāk vārīties un ķiploku ņem ārā un pagaidām noliek malā.
  5. Pievieno sāli, pievieno rīsus, ja nepieciešams pielej vēl ūdeni, lai rīsi būtu nedaudz zem ūdens, turpina vārīt apmēram 10 min., līdz ūdens nenostājās ar rīsiem vienā līmenī.
  6. Ievieto ķiploku atpakaļ viducī, pārlej visu nedaudz ar eļļu, liek vāku un uz lēnas uguns turpina vārīt apmēram 20 min.

Uzbeku plovs



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Pagatavot vienkārši Uzbeku plovs mājās. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Rīsus nomazgā un iemērc ūdenī uz apmēram 20 min.
  2. Pannā ielej eļļu un kārtīgi izsilda, līdz eļļa sakarsusi pievieno smalki grieztus sīpolus un cep, kamēr sīpoli top viegli brūni.
  3. Pievieno no dzīslojuma attīrītu, kubiņos grieztu gaļu un pārmaisot apcep no visām pusēm, pievieno notīrītus, sagrieztus burkānus, vienu smalki grieztu ķiploku un turpina cept, līdz burkāni kļūs mīksti, apmēram 5-10 min.
  4. Pielej 0,5 l ūdeni un ievieto viducī veselu ķiploku, kurš attīrīts no mizas ārpusē, pagaidām līdz ūdens sāk vārīties un ķiploku ņem ārā un pagaidām noliek malā.
  5. Pievieno sāli, pievieno rīsus, ja nepieciešams pielej vēl ūdeni, lai rīsi būtu nedaudz zem ūdens, turpina vārīt apmēram 10 min., līdz ūdens nenostājās ar rīsiem vienā līmenī.
  6. Ievieto ķiploku atpakaļ viducī, pārlej visu nedaudz ar eļļu, liek vāku un uz lēnas uguns turpina vārīt apmēram 20 min.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.