Ukrainas borščs

Zupas 2 Pēdējais atjauninājums: Nov 14, 2019 Izveidots: Jul 21, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Vienkāršs veids kā gatavo Ukrainas borščs pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas zupas skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Bietes sagriež salmiņos, liek katliņā sakarsētos taukos un maisot cep, tad pievieno tomātu biezeni un visu kopā vēl apcep.
  2. Pēc tam pielej buljonu vai ūdeni, pieliek etiķi un sautē, līdz bietes mīkstas.
  3. Paredzētā ūdens daudzumā liek cūkas gaļu, uzvāra, noputo un vāra, līdz gaļa pusmīksta. Pievieno sagrieztus svaigos kāpostus, kartupeļus, salmiņos sasmalcinātus, taukos apceptus burkānus, pētersīļus, sāli, piparus, lauru lapas un vāra gandrīz mīkstus.
  4. Pievieno sautētas bietes, izkarsētus, atšķaidītus kviešu miltus un uzvāra.
  5. Pirms pasniegšanas borščam pieliek cukuru, skābu krējumu.

Ukrainas borščs



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Vienkāršs veids kā gatavo Ukrainas borščs pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas zupas skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Bietes sagriež salmiņos, liek katliņā sakarsētos taukos un maisot cep, tad pievieno tomātu biezeni un visu kopā vēl apcep.
  2. Pēc tam pielej buljonu vai ūdeni, pieliek etiķi un sautē, līdz bietes mīkstas.
  3. Paredzētā ūdens daudzumā liek cūkas gaļu, uzvāra, noputo un vāra, līdz gaļa pusmīksta. Pievieno sagrieztus svaigos kāpostus, kartupeļus, salmiņos sasmalcinātus, taukos apceptus burkānus, pētersīļus, sāli, piparus, lauru lapas un vāra gandrīz mīkstus.
  4. Pievieno sautētas bietes, izkarsētus, atšķaidītus kviešu miltus un uzvāra.
  5. Pirms pasniegšanas borščam pieliek cukuru, skābu krējumu.

Vai recepte bija noderīga ?


 (1 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.