- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Vienkāršs veids kā gatavo Tvaikotas teļu mēles saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Teļu mēles nomazgā, uzliek ar aukstu ūdeni vārīt, verdošam noņem putas, pieliek sāli, garšvielas, tad vāra mīkstas, siltām novelk ādu, sagriež plānās šķēlītēs.
- Izkausē sviestu, pieber miltus, pielej 2 glāzes tās zupas, kur mēles vārījušās, pieliek krējumu, kaperus, uzkarsē.
- Mēles sakārto traukā, pārlej mērci, pasniedz ar rīsiem vai vārītiem kartupeļiem.
Tvaikotas teļu mēles
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Vienkāršs veids kā gatavo Tvaikotas teļu mēles saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Teļu mēles nomazgā, uzliek ar aukstu ūdeni vārīt, verdošam noņem putas, pieliek sāli, garšvielas, tad vāra mīkstas, siltām novelk ādu, sagriež plānās šķēlītēs.
- Izkausē sviestu, pieber miltus, pielej 2 glāzes tās zupas, kur mēles vārījušās, pieliek krējumu, kaperus, uzkarsē.
- Mēles sakārto traukā, pārlej mērci, pasniedz ar rīsiem vai vārītiem kartupeļiem.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt