Tvaikotas teļu mēles

Gaļas ēdieni 5 Pēdējais atjauninājums: Dec 31, 2019 Izveidots: Oct 10, 2010
Tvaikotas teļu mēles
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Vienkāršs veids kā gatavo Tvaikotas teļu mēles saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Teļu mēles nomazgā, uzliek ar aukstu ūdeni vārīt, verdošam noņem putas, pieliek sāli, garšvielas, tad vāra mīkstas, siltām novelk ādu, sagriež plānās šķēlītēs.
  2. Izkausē sviestu, pieber miltus, pielej 2 glāzes tās zupas, kur mēles vārījušās, pieliek krējumu, kaperus, uzkarsē.
  3. Mēles sakārto traukā, pārlej mērci, pasniedz ar rīsiem vai vārītiem kartupeļiem.

Tvaikotas teļu mēles



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Vienkāršs veids kā gatavo Tvaikotas teļu mēles saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Teļu mēles nomazgā, uzliek ar aukstu ūdeni vārīt, verdošam noņem putas, pieliek sāli, garšvielas, tad vāra mīkstas, siltām novelk ādu, sagriež plānās šķēlītēs.
  2. Izkausē sviestu, pieber miltus, pielej 2 glāzes tās zupas, kur mēles vārījušās, pieliek krējumu, kaperus, uzkarsē.
  3. Mēles sakārto traukā, pārlej mērci, pasniedz ar rīsiem vai vārītiem kartupeļiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.