Tvaikota teļa sirds

Gaļas ēdieni 4 Pēdējais atjauninājums: Nov 10, 2019 Izveidots: Oct 10, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Vienkāršs veids kā gatavo Tvaikota teļa sirds mājās. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Sirdis nomazgā, pārgriež uz pusēm, izņem asinsvadus, ierīvē ar sāli.
  2. Karstā sviestā apcep brūnas, tvaiko zupiņā mīkstas.
  3. Mērci savāra brūnu, kamēr atdalās tauki, pieber miltus, pielej buljonu, uzvāra, izkāš, pieliek skābu rējumu.
  4. Sirdis sakārto uz trauka, garnē ar zaļumiem, pasniedz ar ceptiem kartupeļiem.

Tvaikota teļa sirds



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Vienkāršs veids kā gatavo Tvaikota teļa sirds mājās. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Sirdis nomazgā, pārgriež uz pusēm, izņem asinsvadus, ierīvē ar sāli.
  2. Karstā sviestā apcep brūnas, tvaiko zupiņā mīkstas.
  3. Mērci savāra brūnu, kamēr atdalās tauki, pieber miltus, pielej buljonu, uzvāra, izkāš, pieliek skābu rējumu.
  4. Sirdis sakārto uz trauka, garnē ar zaļumiem, pasniedz ar ceptiem kartupeļiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (1 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.