- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā pagatavot šo Teļas gaļas ragū pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Teļa gaļu sadala porciju gabalos ar kaulu un sakarsētos taukos apcep.
- Liek katliņā, pārlej pannas atvārījumu, pievieno garšsaknes, sāli un sautē.
- Kad gaļa mīksta, pievieno izkarsētus kviešu miltus, skābu krējumu un uzvāra.
- Lej traukā un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem vai vārītiem rīsiem, vai makaroniem.
Teļas gaļas ragū
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā pagatavot šo Teļas gaļas ragū pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Teļa gaļu sadala porciju gabalos ar kaulu un sakarsētos taukos apcep.
- Liek katliņā, pārlej pannas atvārījumu, pievieno garšsaknes, sāli un sautē.
- Kad gaļa mīksta, pievieno izkarsētus kviešu miltus, skābu krējumu un uzvāra.
- Lej traukā un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem vai vārītiem rīsiem, vai makaroniem.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt