Teļas gaļas ragū

Gaļas ēdieni 4 Pēdējais atjauninājums: Nov 13, 2019 Izveidots: Aug 03, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā pagatavot šo Teļas gaļas ragū pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Teļa gaļu sadala porciju gabalos ar kaulu un sakarsētos taukos apcep.
  2. Liek katliņā, pārlej pannas atvārījumu, pievieno garšsaknes, sāli un sautē.
  3. Kad gaļa mīksta, pievieno izkarsētus kviešu miltus, skābu krējumu un uzvāra.
  4. Lej traukā un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem vai vārītiem rīsiem, vai makaroniem.

Teļas gaļas ragū



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā pagatavot šo Teļas gaļas ragū pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Teļa gaļu sadala porciju gabalos ar kaulu un sakarsētos taukos apcep.
  2. Liek katliņā, pārlej pannas atvārījumu, pievieno garšsaknes, sāli un sautē.
  3. Kad gaļa mīksta, pievieno izkarsētus kviešu miltus, skābu krējumu un uzvāra.
  4. Lej traukā un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem vai vārītiem rīsiem, vai makaroniem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.