Teļa gaļas un burkānu sautējums

Gaļas ēdieni 4 Pēdējais atjauninājums: Nov 13, 2019 Izveidots: Aug 03, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Pagatavot vienkārši Teļa gaļas un burkānu sautējums savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Gaļu sagriež gabaliņos, liek uz pannas sakarsētos taukos un apcep.
  2. Saliek katliņā, pārlej pannas atvārījumu, pievieno garšsaknes, sāli un sautē.
  3. Kad gaļa sautējās, pievieno garenos gabaliņos sagrieztus burkānus un sautē, līdz gaļa un burkāni mīksti.
  4. Sabiezina ar izkarsētiem kviešu miltiem, pievieno skābu krējumu.
  5. Lej traukā un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.

Teļa gaļas un burkānu sautējums



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Pagatavot vienkārši Teļa gaļas un burkānu sautējums savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Gaļu sagriež gabaliņos, liek uz pannas sakarsētos taukos un apcep.
  2. Saliek katliņā, pārlej pannas atvārījumu, pievieno garšsaknes, sāli un sautē.
  3. Kad gaļa sautējās, pievieno garenos gabaliņos sagrieztus burkānus un sautē, līdz gaļa un burkāni mīksti.
  4. Sabiezina ar izkarsētiem kviešu miltiem, pievieno skābu krējumu.
  5. Lej traukā un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (1)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.