Teļa gaļas galerts

Gaļas ēdieni 4 Pēdējais atjauninājums: Nov 13, 2019 Izveidots: Aug 29, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā gatavot Teļa gaļas galerts saviem spēkiem. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Notīrītas kājas sacērt, sānu vai pleca gabalu sadala sīkāk.
  2. Gaļu nomazgā, liek katlā, pārlej aukstu ūdeni, lai gaļa tikko apsegta, uzvāra, noputo.
  3. Pievieno notīrītas, sasmalcinātas garšsaknes, sāli, beigās piparus, lauru lapas un ar vāciņu pārsegtā katlā uz lēnas uguns vāra, līdz gaļa mīksta.
  4. Gaļu no šķidruma izņem, atdala no kauliem un gaļas mašīnā samaļ.
  5. Samalto gaļu liek katliņā, pievieno izkāstu šķidrumu, kurā gaļa vārīta, vēlreiz uzkarsē.
  6. Pilda ar aukstu ūdeni izskalotā veidnē vai bļodiņā un novieto vēsā telpā, lai sarec.

Teļa gaļas galerts



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā gatavot Teļa gaļas galerts saviem spēkiem. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Notīrītas kājas sacērt, sānu vai pleca gabalu sadala sīkāk.
  2. Gaļu nomazgā, liek katlā, pārlej aukstu ūdeni, lai gaļa tikko apsegta, uzvāra, noputo.
  3. Pievieno notīrītas, sasmalcinātas garšsaknes, sāli, beigās piparus, lauru lapas un ar vāciņu pārsegtā katlā uz lēnas uguns vāra, līdz gaļa mīksta.
  4. Gaļu no šķidruma izņem, atdala no kauliem un gaļas mašīnā samaļ.
  5. Samalto gaļu liek katliņā, pievieno izkāstu šķidrumu, kurā gaļa vārīta, vēlreiz uzkarsē.
  6. Pilda ar aukstu ūdeni izskalotā veidnē vai bļodiņā un novieto vēsā telpā, lai sarec.

Vai recepte bija noderīga ?


 (1 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.