- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā gatavot Teļa gaļas galerts saviem spēkiem. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Notīrītas kājas sacērt, sānu vai pleca gabalu sadala sīkāk.
- Gaļu nomazgā, liek katlā, pārlej aukstu ūdeni, lai gaļa tikko apsegta, uzvāra, noputo.
- Pievieno notīrītas, sasmalcinātas garšsaknes, sāli, beigās piparus, lauru lapas un ar vāciņu pārsegtā katlā uz lēnas uguns vāra, līdz gaļa mīksta.
- Gaļu no šķidruma izņem, atdala no kauliem un gaļas mašīnā samaļ.
- Samalto gaļu liek katliņā, pievieno izkāstu šķidrumu, kurā gaļa vārīta, vēlreiz uzkarsē.
- Pilda ar aukstu ūdeni izskalotā veidnē vai bļodiņā un novieto vēsā telpā, lai sarec.
Teļa gaļas galerts
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā gatavot Teļa gaļas galerts saviem spēkiem. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Notīrītas kājas sacērt, sānu vai pleca gabalu sadala sīkāk.
- Gaļu nomazgā, liek katlā, pārlej aukstu ūdeni, lai gaļa tikko apsegta, uzvāra, noputo.
- Pievieno notīrītas, sasmalcinātas garšsaknes, sāli, beigās piparus, lauru lapas un ar vāciņu pārsegtā katlā uz lēnas uguns vāra, līdz gaļa mīksta.
- Gaļu no šķidruma izņem, atdala no kauliem un gaļas mašīnā samaļ.
- Samalto gaļu liek katliņā, pievieno izkāstu šķidrumu, kurā gaļa vārīta, vēlreiz uzkarsē.
- Pilda ar aukstu ūdeni izskalotā veidnē vai bļodiņā un novieto vēsā telpā, lai sarec.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt