Stirnas ragū

Gaļas ēdieni 1 Pēdējais atjauninājums: Nov 12, 2019 Izveidots: Oct 07, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Pagatavot vienkārši Stirnas ragū pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Gaļu nomazgā, novelk plēves, sacērt mazos gabaliņos, uz pannas karstā sviestā apcep visas puses brūnas.
  2. Ieliek katliņā, pārlej buljonu, vāra mīkstu, pieliekot sīpoliņus, pipargurķīšus, vircas, sāli.
  3. Mērci maisot vāra, līdz atdalās tauki, pieber miltus, izmaisa, pielej buljonu, uzvāra, izkāš, pieliek krējumu, salej mērces traukā.

Stirnas ragū



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Pagatavot vienkārši Stirnas ragū pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Gaļu nomazgā, novelk plēves, sacērt mazos gabaliņos, uz pannas karstā sviestā apcep visas puses brūnas.
  2. Ieliek katliņā, pārlej buljonu, vāra mīkstu, pieliekot sīpoliņus, pipargurķīšus, vircas, sāli.
  3. Mērci maisot vāra, līdz atdalās tauki, pieber miltus, izmaisa, pielej buljonu, uzvāra, izkāš, pieliek krējumu, salej mērces traukā.

Vai recepte bija noderīga ?


 (1 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.