- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Pagatavot vienkārši Stirnas ragū pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Gaļu nomazgā, novelk plēves, sacērt mazos gabaliņos, uz pannas karstā sviestā apcep visas puses brūnas.
- Ieliek katliņā, pārlej buljonu, vāra mīkstu, pieliekot sīpoliņus, pipargurķīšus, vircas, sāli.
- Mērci maisot vāra, līdz atdalās tauki, pieber miltus, izmaisa, pielej buljonu, uzvāra, izkāš, pieliek krējumu, salej mērces traukā.
Stirnas ragū
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Pagatavot vienkārši Stirnas ragū pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Gaļu nomazgā, novelk plēves, sacērt mazos gabaliņos, uz pannas karstā sviestā apcep visas puses brūnas.
- Ieliek katliņā, pārlej buljonu, vāra mīkstu, pieliekot sīpoliņus, pipargurķīšus, vircas, sāli.
- Mērci maisot vāra, līdz atdalās tauki, pieber miltus, izmaisa, pielej buljonu, uzvāra, izkāš, pieliek krējumu, salej mērces traukā.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt