Stirnas ragū I

Gaļas ēdieni 4 Pēdējais atjauninājums: Nov 13, 2019 Izveidots: Feb 25, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā pagatavot šo Stirnas ragū I pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Karstos taukos uzgrauzdē viruma zaļumus.
  2. Klāt pieliek kantainos gabaliņos sagrieztu stirnas gaļu, pēc garšas sāli un pārējās garšvielas, un gaļu izsutina mīkstu, pielejot pa lāsei ūdeni vai gaļas virumu.
  3. Mērcei nosmeļ taukus, piekaisa mazliet miltus un sabrūnina, pielej ūdeni vai virumu, un mērci savāra un izkāš.
  4. Beigās mērci papildina ar sarkanvīnu, krējumu un citronsulu, un tajā sutina gaļu.
  5. Piedevām dod mazas klimpiņas vai ko līdzīgu.

Stirnas ragū I



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā pagatavot šo Stirnas ragū I pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Karstos taukos uzgrauzdē viruma zaļumus.
  2. Klāt pieliek kantainos gabaliņos sagrieztu stirnas gaļu, pēc garšas sāli un pārējās garšvielas, un gaļu izsutina mīkstu, pielejot pa lāsei ūdeni vai gaļas virumu.
  3. Mērcei nosmeļ taukus, piekaisa mazliet miltus un sabrūnina, pielej ūdeni vai virumu, un mērci savāra un izkāš.
  4. Beigās mērci papildina ar sarkanvīnu, krējumu un citronsulu, un tajā sutina gaļu.
  5. Piedevām dod mazas klimpiņas vai ko līdzīgu.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.