Kā pagatavot šo Stirnas ragū I pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Karstos taukos uzgrauzdē viruma zaļumus.
Klāt pieliek kantainos gabaliņos sagrieztu stirnas gaļu, pēc garšas sāli un pārējās garšvielas, un gaļu izsutina mīkstu, pielejot pa lāsei ūdeni vai gaļas virumu.
Mērcei nosmeļ taukus, piekaisa mazliet miltus un sabrūnina, pielej ūdeni vai virumu, un mērci savāra un izkāš.
Beigās mērci papildina ar sarkanvīnu, krējumu un citronsulu, un tajā sutina gaļu.
Piedevām dod mazas klimpiņas vai ko līdzīgu.
Stirnas ragū I
Porcija: -
Sagatavošanas laiks: -
Gatavošanas laiks: -
Kalorijas: -
Sarežģītība:
Vidēja
Kā pagatavot šo Stirnas ragū I pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Karstos taukos uzgrauzdē viruma zaļumus.
Klāt pieliek kantainos gabaliņos sagrieztu stirnas gaļu, pēc garšas sāli un pārējās garšvielas, un gaļu izsutina mīkstu, pielejot pa lāsei ūdeni vai gaļas virumu.
Mērcei nosmeļ taukus, piekaisa mazliet miltus un sabrūnina, pielej ūdeni vai virumu, un mērci savāra un izkāš.
Beigās mērci papildina ar sarkanvīnu, krējumu un citronsulu, un tajā sutina gaļu.