Speķa rauši

Konditoreja 8 Pēdējais atjauninājums: Oct 21, 2021 Izveidots: Jul 31, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Gatavošanas padoms kā taisa speķa raušus savā virtuvē.
Pildījumam var izmantot arī maltu, žāvētu vai svaigu vārītu gaļu. Pildījumam var speķi samaisīt ar sāļu biezpiena masu un pievienot ceptus sīpolus un ķimenes.
Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas konditoreja skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Raugam pieliek 1 tējkaroti cukura, samaisa un noliek siltumā stāvēt uzrūgšanai.
  2. Pienu uzsilda līdz 30C temperatūrai, pieber pusi miltu, iemaisa uzrugušo raugu, pieliek cukuru, mīklu pārkaisa ar miltiem, pārsedz, siltuma uzraudzē.
  3. Uzrūgušai mīklai pieliek krējumu, kausētu sviestu, sāli, pārējos miltus un mīca, kamēr mīkla klust spīdīga, nelīp pie rokām.
  4. Pārkaisa ar miltiem, pārsedz, noliek siltumā uzrūgšanai.
  5. Speķi sagriež kubiņos, pieliek samaltus piparus, sagrieztus sīpolus un/vai ķimenes.
  6. No mīklas un pildījuma veido pīrāgus, kurus liek uz ietaukotas plāts.
  7. Pīrāgus uz plāts nedaudz pacep, tad apziež ar sakultu olu, cep cepeškrāsnī līdz viegli dzeltenbrūni.

Speķa rauši



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Gatavošanas padoms kā taisa speķa raušus savā virtuvē.
Pildījumam var izmantot arī maltu, žāvētu vai svaigu vārītu gaļu. Pildījumam var speķi samaisīt ar sāļu biezpiena masu un pievienot ceptus sīpolus un ķimenes.
Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas konditoreja skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Raugam pieliek 1 tējkaroti cukura, samaisa un noliek siltumā stāvēt uzrūgšanai.
  2. Pienu uzsilda līdz 30C temperatūrai, pieber pusi miltu, iemaisa uzrugušo raugu, pieliek cukuru, mīklu pārkaisa ar miltiem, pārsedz, siltuma uzraudzē.
  3. Uzrūgušai mīklai pieliek krējumu, kausētu sviestu, sāli, pārējos miltus un mīca, kamēr mīkla klust spīdīga, nelīp pie rokām.
  4. Pārkaisa ar miltiem, pārsedz, noliek siltumā uzrūgšanai.
  5. Speķi sagriež kubiņos, pieliek samaltus piparus, sagrieztus sīpolus un/vai ķimenes.
  6. No mīklas un pildījuma veido pīrāgus, kurus liek uz ietaukotas plāts.
  7. Pīrāgus uz plāts nedaudz pacep, tad apziež ar sakultu olu, cep cepeškrāsnī līdz viegli dzeltenbrūni.

Vai recepte bija noderīga ?


 (2 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.