Gatavošanas padoms kā taisa speķa raušus savā virtuvē.
Pildījumam var izmantot arī maltu, žāvētu vai svaigu vārītu gaļu. Pildījumam var speķi samaisīt ar sāļu biezpiena masu un pievienot ceptus sīpolus un ķimenes.
Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas konditoreja skaties zemāk.
No mīklas un pildījuma veido pīrāgus, kurus liek uz ietaukotas plāts.
Pīrāgus uz plāts nedaudz pacep, tad apziež ar sakultu olu, cep cepeškrāsnī līdz viegli dzeltenbrūni.
Speķa rauši
Porcija: -
Sagatavošanas laiks: -
Gatavošanas laiks: -
Kalorijas: -
Sarežģītība:
Vidēja
Gatavošanas padoms kā taisa speķa raušus savā virtuvē.
Pildījumam var izmantot arī maltu, žāvētu vai svaigu vārītu gaļu. Pildījumam var speķi samaisīt ar sāļu biezpiena masu un pievienot ceptus sīpolus un ķimenes.
Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas konditoreja skaties zemāk.