Kā pagatavot šo Skotu nacionālais ēdiens pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Aitas kuņģis vairākas st. jāmērcē sālsūdenī, un tad to apvērš otrādi un vairākos ūdeņos pamatīgi nomazgā.
Aknas liek vārīties ar aukstu ūdeni un vāra pusotru st. un pēc 3/4 st. pieliek klāt vārīties arī sirdi un plaušas.
Kad gatavs, aknas, sirdi un plaušas smalki sakapā un labi sajauc ar auzu miltiem, citronsulu un gaļas virumu.
Biezeni iepilda kuņģī, aizšuj, atstājot pietiekoši daudz brīvas vietas, kur auzu miltiem uzbriest.
Pildījumu lēnām karsē ūdenī (apmēram 3 st.), pirmajā st. vietumis ar adatu iedurstot, lai gaiss dabūtu noplūst.
Skotu nacionālais ēdiens
Porcija: -
Sagatavošanas laiks: -
Gatavošanas laiks: -
Kalorijas: -
Sarežģītība:
Vidēja
Kā pagatavot šo Skotu nacionālais ēdiens pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Aitas kuņģis vairākas st. jāmērcē sālsūdenī, un tad to apvērš otrādi un vairākos ūdeņos pamatīgi nomazgā.
Aknas liek vārīties ar aukstu ūdeni un vāra pusotru st. un pēc 3/4 st. pieliek klāt vārīties arī sirdi un plaušas.
Kad gatavs, aknas, sirdi un plaušas smalki sakapā un labi sajauc ar auzu miltiem, citronsulu un gaļas virumu.
Biezeni iepilda kuņģī, aizšuj, atstājot pietiekoši daudz brīvas vietas, kur auzu miltiem uzbriest.
Pildījumu lēnām karsē ūdenī (apmēram 3 st.), pirmajā st. vietumis ar adatu iedurstot, lai gaiss dabūtu noplūst.