- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā pagatavot šo Sivēna mugura savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Gaļai nocērt mugurkaulu, nomazgā, ierīvē ar sāli, liek uz pannas, cep aplaistot.
- Kad ādiņa mīksta, apgriež uz augšu, sagriež, ādiņu apcep brūnu.
- Mērci maisot vāra brūnu, kamēr atdalās tauki, pieliek 1 karoti miltu, pielej buljonu, uzvāra, izkāš, salej mērces traukā.
- Gaļu sagriež glītās šķēlēs, sakārto uz garena trauka, pārlej nedaudz mērces.
Sivēna mugura
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā pagatavot šo Sivēna mugura savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Gaļai nocērt mugurkaulu, nomazgā, ierīvē ar sāli, liek uz pannas, cep aplaistot.
- Kad ādiņa mīksta, apgriež uz augšu, sagriež, ādiņu apcep brūnu.
- Mērci maisot vāra brūnu, kamēr atdalās tauki, pieliek 1 karoti miltu, pielej buljonu, uzvāra, izkāš, salej mērces traukā.
- Gaļu sagriež glītās šķēlēs, sakārto uz garena trauka, pārlej nedaudz mērces.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt