Sivēna mugura

Gaļas ēdieni 6 Pēdējais atjauninājums: Nov 10, 2019 Izveidots: Oct 10, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā pagatavot šo Sivēna mugura savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Gaļai nocērt mugurkaulu, nomazgā, ierīvē ar sāli, liek uz pannas, cep aplaistot.
  2. Kad ādiņa mīksta, apgriež uz augšu, sagriež, ādiņu apcep brūnu.
  3. Mērci maisot vāra brūnu, kamēr atdalās tauki, pieliek 1 karoti miltu, pielej buljonu, uzvāra, izkāš, salej mērces traukā.
  4. Gaļu sagriež glītās šķēlēs, sakārto uz garena trauka, pārlej nedaudz mērces.

Sivēna mugura



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā pagatavot šo Sivēna mugura savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Gaļai nocērt mugurkaulu, nomazgā, ierīvē ar sāli, liek uz pannas, cep aplaistot.
  2. Kad ādiņa mīksta, apgriež uz augšu, sagriež, ādiņu apcep brūnu.
  3. Mērci maisot vāra brūnu, kamēr atdalās tauki, pieliek 1 karoti miltu, pielej buljonu, uzvāra, izkāš, salej mērces traukā.
  4. Gaļu sagriež glītās šķēlēs, sakārto uz garena trauka, pārlej nedaudz mērces.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.