receptes

Rullētais sitenis

Gaļas ēdieni 1 Pēdējais atjauninājums: Nov 10, 2019 Izveidots: Oct 08, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Vienkāršs veids kā gatavo Rullētais sitenis saviem spēkiem. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Gaļai noņem plēves, sagriež glītās šķēlītēs, izdauza.
  2. Speķi sagriež mazos, četrstūrainos gabaliņos.
  3. Tāpat rīkojas ar baltmaizi. Baltmaizi sajauc ar speķi, pieliek sāli, smalki sakapātus sīpolus, liek izdauzītā gaļā, satin, sasien, apcep karstos taukos brūnus, saliek katliņā, pārlej no pannas atvārījumu, pieliek garšvielas, vāra mīkstus.
  4. Noņem diegus, mērci savāra, kamēr atdalās tauki, pieber miltus, izmaisa, pielej buljonu, uzvāra, izkāš, pieliek skābu krējumu.
  5. Gaļu saliek traukā, pārlej nedaudz mērces, pārējo salej mērces traukā. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.

Rullētais sitenis



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Vienkāršs veids kā gatavo Rullētais sitenis saviem spēkiem. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Gaļai noņem plēves, sagriež glītās šķēlītēs, izdauza.
  2. Speķi sagriež mazos, četrstūrainos gabaliņos.
  3. Tāpat rīkojas ar baltmaizi. Baltmaizi sajauc ar speķi, pieliek sāli, smalki sakapātus sīpolus, liek izdauzītā gaļā, satin, sasien, apcep karstos taukos brūnus, saliek katliņā, pārlej no pannas atvārījumu, pieliek garšvielas, vāra mīkstus.
  4. Noņem diegus, mērci savāra, kamēr atdalās tauki, pieber miltus, izmaisa, pielej buljonu, uzvāra, izkāš, pieliek skābu krējumu.
  5. Gaļu saliek traukā, pārlej nedaudz mērces, pārējo salej mērces traukā. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)

Komentāri


Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.

Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.