Rubeņi

Gaļas ēdieni 0 Pēdējais atjauninājums: Nov 12, 2019 Izveidots: Aug 16, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā gatavot Rubeņi savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Rubeņiem nogriež spārnus, noņem asti un kaklu ar krūti.
  2. Astē, galvā un spārnos iesprauž noasinātus kociņus un pagaidām noliek.
  3. Rubeņus noplūc, izņem iekšas, nosvilina mazās spalviņas.
  4. Sašuj kājas, lai turētos stingri kopā.
  5. Ierīvē ar sāli, apcep karstā sviestā no visām pusēm brūnu.
  6. Saliek rubeņus katliņā, atvāra pannu, pārlej pāri.
  7. Pielej vēl pēc vajadzības buljonu, tvaikojot apgroza un apmaisa.
  8. Mīkstus noliek aukstumā dzesēties.
  9. Mērci savāra, kamēr kļūst brūna un atdalās tauki.
  10. Pielej 2 - 2,5 glāzes buljona, savāra, pieliek izmērcētu un nospiestu želatīnu, uzvāra.
  11. Izkāš, noliek aukstā vietā dzesēties.
  12. Nākamā dienā Rubenim izgriež fileju (krūti), sagriež šķēlēs un atliek atpakaļ uz kauliem kā veselu.
  13. Izkausē aspiku, kad sāk sabiezēt, saldē rubeņus.
  14. Uzliek uz bļodas rīsu krutonu, iesprauž vienā galā spārnus, galvu, asti un nostiprina kā dzīvu putnu.
  15. Priekšā noklāj papīra manšeti, uz kuras noliek putnu.
  16. Apkārt var nolikt salātus un zaļumus.
  17. Garnē ar saputotu sviestu.

Rubeņi



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā gatavot Rubeņi savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Rubeņiem nogriež spārnus, noņem asti un kaklu ar krūti.
  2. Astē, galvā un spārnos iesprauž noasinātus kociņus un pagaidām noliek.
  3. Rubeņus noplūc, izņem iekšas, nosvilina mazās spalviņas.
  4. Sašuj kājas, lai turētos stingri kopā.
  5. Ierīvē ar sāli, apcep karstā sviestā no visām pusēm brūnu.
  6. Saliek rubeņus katliņā, atvāra pannu, pārlej pāri.
  7. Pielej vēl pēc vajadzības buljonu, tvaikojot apgroza un apmaisa.
  8. Mīkstus noliek aukstumā dzesēties.
  9. Mērci savāra, kamēr kļūst brūna un atdalās tauki.
  10. Pielej 2 - 2,5 glāzes buljona, savāra, pieliek izmērcētu un nospiestu želatīnu, uzvāra.
  11. Izkāš, noliek aukstā vietā dzesēties.
  12. Nākamā dienā Rubenim izgriež fileju (krūti), sagriež šķēlēs un atliek atpakaļ uz kauliem kā veselu.
  13. Izkausē aspiku, kad sāk sabiezēt, saldē rubeņus.
  14. Uzliek uz bļodas rīsu krutonu, iesprauž vienā galā spārnus, galvu, asti un nostiprina kā dzīvu putnu.
  15. Priekšā noklāj papīra manšeti, uz kuras noliek putnu.
  16. Apkārt var nolikt salātus un zaļumus.
  17. Garnē ar saputotu sviestu.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (1)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.