- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā gatavot Rubeņi savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Rubeņiem nogriež spārnus, noņem asti un kaklu ar krūti.
- Astē, galvā un spārnos iesprauž noasinātus kociņus un pagaidām noliek.
- Rubeņus noplūc, izņem iekšas, nosvilina mazās spalviņas.
- Sašuj kājas, lai turētos stingri kopā.
- Ierīvē ar sāli, apcep karstā sviestā no visām pusēm brūnu.
- Saliek rubeņus katliņā, atvāra pannu, pārlej pāri.
- Pielej vēl pēc vajadzības buljonu, tvaikojot apgroza un apmaisa.
- Mīkstus noliek aukstumā dzesēties.
- Mērci savāra, kamēr kļūst brūna un atdalās tauki.
- Pielej 2 - 2,5 glāzes buljona, savāra, pieliek izmērcētu un nospiestu želatīnu, uzvāra.
- Izkāš, noliek aukstā vietā dzesēties.
- Nākamā dienā Rubenim izgriež fileju (krūti), sagriež šķēlēs un atliek atpakaļ uz kauliem kā veselu.
- Izkausē aspiku, kad sāk sabiezēt, saldē rubeņus.
- Uzliek uz bļodas rīsu krutonu, iesprauž vienā galā spārnus, galvu, asti un nostiprina kā dzīvu putnu.
- Priekšā noklāj papīra manšeti, uz kuras noliek putnu.
- Apkārt var nolikt salātus un zaļumus.
- Garnē ar saputotu sviestu.
Rubeņi
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā gatavot Rubeņi savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Rubeņiem nogriež spārnus, noņem asti un kaklu ar krūti.
- Astē, galvā un spārnos iesprauž noasinātus kociņus un pagaidām noliek.
- Rubeņus noplūc, izņem iekšas, nosvilina mazās spalviņas.
- Sašuj kājas, lai turētos stingri kopā.
- Ierīvē ar sāli, apcep karstā sviestā no visām pusēm brūnu.
- Saliek rubeņus katliņā, atvāra pannu, pārlej pāri.
- Pielej vēl pēc vajadzības buljonu, tvaikojot apgroza un apmaisa.
- Mīkstus noliek aukstumā dzesēties.
- Mērci savāra, kamēr kļūst brūna un atdalās tauki.
- Pielej 2 - 2,5 glāzes buljona, savāra, pieliek izmērcētu un nospiestu želatīnu, uzvāra.
- Izkāš, noliek aukstā vietā dzesēties.
- Nākamā dienā Rubenim izgriež fileju (krūti), sagriež šķēlēs un atliek atpakaļ uz kauliem kā veselu.
- Izkausē aspiku, kad sāk sabiezēt, saldē rubeņus.
- Uzliek uz bļodas rīsu krutonu, iesprauž vienā galā spārnus, galvu, asti un nostiprina kā dzīvu putnu.
- Priekšā noklāj papīra manšeti, uz kuras noliek putnu.
- Apkārt var nolikt salātus un zaļumus.
- Garnē ar saputotu sviestu.
Komentāri
Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt