Rīsi piedevai

Putraimi, makaroni 5 Pēdējais atjauninājums: May 16, 2020 Izveidots: Jan 28, 2015
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Vienkāršs veids kā gatavo Rīsi piedevai saviem spēkiem. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas putraimi un makaroni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Kārtīgi nomazgātus rīsus, liek verdošā ūdenī, kam pieber sāli un lēni vāra uz lēnas uguns, pieskatot, lai rīsi nesaiet biezputrā.
  2. Ja ūdens novārījies, tad pielej karstu ūdeni.
  3. Rīsus vēl ne gluži gatavus uz sieta noskalo ar vārītu ūdeni, notecina, liek atpakaļ katlā, un iemaisa izkausētu sviestu, katlam uzliek vāku un karsēšanu turpina cepeškrāsnī.
  4. Rīsus pasniedz, kā piedevu zivju un gaļas ēdieniem.

Rīsi piedevai



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Vienkāršs veids kā gatavo Rīsi piedevai saviem spēkiem. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas putraimi un makaroni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Kārtīgi nomazgātus rīsus, liek verdošā ūdenī, kam pieber sāli un lēni vāra uz lēnas uguns, pieskatot, lai rīsi nesaiet biezputrā.
  2. Ja ūdens novārījies, tad pielej karstu ūdeni.
  3. Rīsus vēl ne gluži gatavus uz sieta noskalo ar vārītu ūdeni, notecina, liek atpakaļ katlā, un iemaisa izkausētu sviestu, katlam uzliek vāku un karsēšanu turpina cepeškrāsnī.
  4. Rīsus pasniedz, kā piedevu zivju un gaļas ēdieniem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.