- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Vienkāršs veids kā gatavo Rīsi piedevai saviem spēkiem. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas putraimi un makaroni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Kārtīgi nomazgātus rīsus, liek verdošā ūdenī, kam pieber sāli un lēni vāra uz lēnas uguns, pieskatot, lai rīsi nesaiet biezputrā.
- Ja ūdens novārījies, tad pielej karstu ūdeni.
- Rīsus vēl ne gluži gatavus uz sieta noskalo ar vārītu ūdeni, notecina, liek atpakaļ katlā, un iemaisa izkausētu sviestu, katlam uzliek vāku un karsēšanu turpina cepeškrāsnī.
- Rīsus pasniedz, kā piedevu zivju un gaļas ēdieniem.
Rīsi piedevai
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Vienkāršs veids kā gatavo Rīsi piedevai saviem spēkiem. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas putraimi un makaroni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Kārtīgi nomazgātus rīsus, liek verdošā ūdenī, kam pieber sāli un lēni vāra uz lēnas uguns, pieskatot, lai rīsi nesaiet biezputrā.
- Ja ūdens novārījies, tad pielej karstu ūdeni.
- Rīsus vēl ne gluži gatavus uz sieta noskalo ar vārītu ūdeni, notecina, liek atpakaļ katlā, un iemaisa izkausētu sviestu, katlam uzliek vāku un karsēšanu turpina cepeškrāsnī.
- Rīsus pasniedz, kā piedevu zivju un gaļas ēdieniem.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt