Rasols vai Olivjē

Aukstie ēdieni 5 Pēdējais atjauninājums: Dec 01, 2019 Izveidots: Dec 30, 2014
Rasols vai Olivjē
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Pagatavot vienkārši Rasols vai Olivjē savā virtuvē. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas aukstie ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Novāra kartupeļus ar mizu, nokāš, atdzesē, nomizo un sagriež apmēram 3-4mm kubiciņos.
  2. Novara olas (no vārīšanās sākuma 10-12 min), atdzesē aukstā ūdenī, sagriež mazos kubiciņos.
  3. Desu rasolim izvēlas doktora vai piena. Desu liek vārīties un vāra apmēram 5 min. sagriež kubiciņos.
  4. Marinētus gurķus sagriež 3-4mm kubiciņos un notecina sulu, lai gurķiem nebūtu klāt marināde un tādējādi rasols nesanāktu pārmērīgi šķidrs.
  5. Sīpolu nomizo un sagriež smalkos kubiciņos.
  6. Visus sagatavotos produktus liek lielā traukā un pārmaisa.
  7. Atver zaļo zirnīšu burciņu, nolej šķidrumu un sausus zaļos zirnīšus pievieno sagatavotiem, jau pārmaisītiem salātu produktiem.
  8. Pievieno majonēzi (vēlams provansas) un sāli (ar sāli vēlams nepārspīlēt).
  9. Visu kārtīgi pārmaisa un liek vēsā vietā dzesēties.
  10. Rosoli vai Olivjē pasniedz vēsu, izgrezno ar dillēm un olīvēm.
  11. *Marinētu gurķu vietā var likt ziemas ābolus, tāpat zaļos zirnīšus var aizstāt ar kukurūzu, bet tas gaumes jautājums. Neko citu aizstāt vai mainīt rasolam nevajadzētu, jo recepte pārbaudīta ar gadiem. Labu apetīti!

Rasols vai Olivjē



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Pagatavot vienkārši Rasols vai Olivjē savā virtuvē. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas aukstie ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Novāra kartupeļus ar mizu, nokāš, atdzesē, nomizo un sagriež apmēram 3-4mm kubiciņos.
  2. Novara olas (no vārīšanās sākuma 10-12 min), atdzesē aukstā ūdenī, sagriež mazos kubiciņos.
  3. Desu rasolim izvēlas doktora vai piena. Desu liek vārīties un vāra apmēram 5 min. sagriež kubiciņos.
  4. Marinētus gurķus sagriež 3-4mm kubiciņos un notecina sulu, lai gurķiem nebūtu klāt marināde un tādējādi rasols nesanāktu pārmērīgi šķidrs.
  5. Sīpolu nomizo un sagriež smalkos kubiciņos.
  6. Visus sagatavotos produktus liek lielā traukā un pārmaisa.
  7. Atver zaļo zirnīšu burciņu, nolej šķidrumu un sausus zaļos zirnīšus pievieno sagatavotiem, jau pārmaisītiem salātu produktiem.
  8. Pievieno majonēzi (vēlams provansas) un sāli (ar sāli vēlams nepārspīlēt).
  9. Visu kārtīgi pārmaisa un liek vēsā vietā dzesēties.
  10. Rosoli vai Olivjē pasniedz vēsu, izgrezno ar dillēm un olīvēm.
  11. *Marinētu gurķu vietā var likt ziemas ābolus, tāpat zaļos zirnīšus var aizstāt ar kukurūzu, bet tas gaumes jautājums. Neko citu aizstāt vai mainīt rasolam nevajadzētu, jo recepte pārbaudīta ar gadiem. Labu apetīti!

Vai recepte bija noderīga ?


 (7 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.