Zivju salāti

Aukstie ēdieni 3 Pēdējais atjauninājums: Jan 07, 2020 Izveidots: Aug 01, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā gatavot Zivju salāti pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas aukstie ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. No asakām atbrīvotus zivs gabaliņus sajauc ar sīki sagrieztiem āboliem, bumbieriem, apelsīniem vai šo augļu konserviem.
  2. Pārlej ar majonēzes, tomātu mērces un krējuma maisījumu, kam pēc garšas pievienots sāls, cukurs, sinepes, mārrutki.

Zivju salāti



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā gatavot Zivju salāti pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas aukstie ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. No asakām atbrīvotus zivs gabaliņus sajauc ar sīki sagrieztiem āboliem, bumbieriem, apelsīniem vai šo augļu konserviem.
  2. Pārlej ar majonēzes, tomātu mērces un krējuma maisījumu, kam pēc garšas pievienots sāls, cukurs, sinepes, mārrutki.

Vai recepte bija noderīga ?


 (1 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.