- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā gatavot Zivju salāti pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas aukstie ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- No asakām atbrīvotus zivs gabaliņus sajauc ar sīki sagrieztiem āboliem, bumbieriem, apelsīniem vai šo augļu konserviem.
- Pārlej ar majonēzes, tomātu mērces un krējuma maisījumu, kam pēc garšas pievienots sāls, cukurs, sinepes, mārrutki.
Zivju salāti
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā gatavot Zivju salāti pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas aukstie ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- No asakām atbrīvotus zivs gabaliņus sajauc ar sīki sagrieztiem āboliem, bumbieriem, apelsīniem vai šo augļu konserviem.
- Pārlej ar majonēzes, tomātu mērces un krējuma maisījumu, kam pēc garšas pievienots sāls, cukurs, sinepes, mārrutki.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt