Prāgas šnicele

Gaļas ēdieni 4 Pēdējais atjauninājums: Nov 12, 2019 Izveidots: Oct 08, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Vienkāršs veids kā gatavo Prāgas šnicele saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Teļa gurnu atdala, noņem plēves, sagriež pret šķiedrām glītās šķēlēs.
  2. Izdauza, iemērc ar sāli miltos sakultā olā, rīvmaizē, apcep karstos taukos brūnas, sviestā cep gatavas.
  3. Izcep olu maisījumu.
  4. Šniceles sakārto traukā, uz katras uzliek olu maisījumu, līdzās sakārto ceptus kartupeļus.

Prāgas šnicele



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Vienkāršs veids kā gatavo Prāgas šnicele saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Teļa gurnu atdala, noņem plēves, sagriež pret šķiedrām glītās šķēlēs.
  2. Izdauza, iemērc ar sāli miltos sakultā olā, rīvmaizē, apcep karstos taukos brūnas, sviestā cep gatavas.
  3. Izcep olu maisījumu.
  4. Šniceles sakārto traukā, uz katras uzliek olu maisījumu, līdzās sakārto ceptus kartupeļus.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.