- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Vienkāršs veids kā gatavo Prāgas šnicele saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Teļa gurnu atdala, noņem plēves, sagriež pret šķiedrām glītās šķēlēs.
- Izdauza, iemērc ar sāli miltos sakultā olā, rīvmaizē, apcep karstos taukos brūnas, sviestā cep gatavas.
- Izcep olu maisījumu.
- Šniceles sakārto traukā, uz katras uzliek olu maisījumu, līdzās sakārto ceptus kartupeļus.
Prāgas šnicele
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Vienkāršs veids kā gatavo Prāgas šnicele saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Teļa gurnu atdala, noņem plēves, sagriež pret šķiedrām glītās šķēlēs.
- Izdauza, iemērc ar sāli miltos sakultā olā, rīvmaizē, apcep karstos taukos brūnas, sviestā cep gatavas.
- Izcep olu maisījumu.
- Šniceles sakārto traukā, uz katras uzliek olu maisījumu, līdzās sakārto ceptus kartupeļus.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt