- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Pagatavot vienkārši Plūmju ievārījums 2 savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas Ievārijumi, želejas un kompoti skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Gatavas plūmes, nomazgā un ar adatiņu sadursta.
- Sadurstītās plūmes ieliek siltā ūdenī, kuru ar visām plūmēm uzkarsē līdz apmēram 75 C, kamēr miziņa sāk plaisāt un ogas paceļās virspusē.
- Plūmes pārliek aukstā ūdenī un pēc atdzišanas nolej lieko ūdeni.
- Cukuram pievieno ūdeni (lai cukurs būtu mitrs) un savāra sīrupā.
- Karsto sīrupu pārlej applaucētām plūmēm un atstāj 12 st. stāvēt.
- Sīrupu nolej, uzvāra un pārlej plūmēm.
- Pēc apmēram 6 - 8 st. sīrupu vāra kopā ar plūmēm, līdz plūmes kļūst caurspīdīgas un sīrups ir vajadzīgā biezumā. Gatavo ievārījumu atdzesē, pēc tam sapilda traukos, aizvāko.
Plūmju ievārījums 2
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Pagatavot vienkārši Plūmju ievārījums 2 savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas Ievārijumi, želejas un kompoti skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Gatavas plūmes, nomazgā un ar adatiņu sadursta.
- Sadurstītās plūmes ieliek siltā ūdenī, kuru ar visām plūmēm uzkarsē līdz apmēram 75 C, kamēr miziņa sāk plaisāt un ogas paceļās virspusē.
- Plūmes pārliek aukstā ūdenī un pēc atdzišanas nolej lieko ūdeni.
- Cukuram pievieno ūdeni (lai cukurs būtu mitrs) un savāra sīrupā.
- Karsto sīrupu pārlej applaucētām plūmēm un atstāj 12 st. stāvēt.
- Sīrupu nolej, uzvāra un pārlej plūmēm.
- Pēc apmēram 6 - 8 st. sīrupu vāra kopā ar plūmēm, līdz plūmes kļūst caurspīdīgas un sīrups ir vajadzīgā biezumā. Gatavo ievārījumu atdzesē, pēc tam sapilda traukos, aizvāko.
Komentāri
Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt