- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Pagatavot vienkārši Plūmju ievārījums 2 savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas Ievārijumi, želejas un kompoti skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Gatavas plūmes, nomazgā un ar adatiņu sadursta.
- Sadurstītās plūmes ieliek siltā ūdenī, kuru ar visām plūmēm uzkarsē līdz apmēram 75 C, kamēr miziņa sāk plaisāt un ogas paceļās virspusē.
- Plūmes pārliek aukstā ūdenī un pēc atdzišanas nolej lieko ūdeni.
- Cukuram pievieno ūdeni (lai cukurs būtu mitrs) un savāra sīrupā.
- Karsto sīrupu pārlej applaucētām plūmēm un atstāj 12 st. stāvēt.
- Sīrupu nolej, uzvāra un pārlej plūmēm.
- Pēc apmēram 6 - 8 st. sīrupu vāra kopā ar plūmēm, līdz plūmes kļūst caurspīdīgas un sīrups ir vajadzīgā biezumā. Gatavo ievārījumu atdzesē, pēc tam sapilda traukos, aizvāko.
Plūmju ievārījums 2
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Pagatavot vienkārši Plūmju ievārījums 2 savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas Ievārijumi, želejas un kompoti skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Gatavas plūmes, nomazgā un ar adatiņu sadursta.
- Sadurstītās plūmes ieliek siltā ūdenī, kuru ar visām plūmēm uzkarsē līdz apmēram 75 C, kamēr miziņa sāk plaisāt un ogas paceļās virspusē.
- Plūmes pārliek aukstā ūdenī un pēc atdzišanas nolej lieko ūdeni.
- Cukuram pievieno ūdeni (lai cukurs būtu mitrs) un savāra sīrupā.
- Karsto sīrupu pārlej applaucētām plūmēm un atstāj 12 st. stāvēt.
- Sīrupu nolej, uzvāra un pārlej plūmēm.
- Pēc apmēram 6 - 8 st. sīrupu vāra kopā ar plūmēm, līdz plūmes kļūst caurspīdīgas un sīrups ir vajadzīgā biezumā. Gatavo ievārījumu atdzesē, pēc tam sapilda traukos, aizvāko.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt