- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā pagatavot šo Plūmju ievārījums savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas Ievārijumi, želejas un kompoti skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Plūmēm uzlej vārošu ūdeni, 3-5 minn patur, liek uz sieta notecēties, novelk ādiņu, pāgriež uz pusēm, izņem kauliņus.
- Plūmes sakārto traukā, apber ar pusi dotā cukura daudzuma, uzliek vieglu slogu, atstāj uz 24 st. suloties.
- Otrā dienā radušos sulu nolej, izkāš, pieber pārējo cukuru, maisot varā uz ātras uguns savāra sīrupā, vāra uz lēnas uguns 15-20 min., īpaši nemaisa.
- Kad ogas paliek tumšas un causpīdīgas, ņēm āra un kārto burkā, pārlej ar sīrupu, aizvāko. Novieto vēsā vietā.
Plūmju ievārījums
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā pagatavot šo Plūmju ievārījums savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas Ievārijumi, želejas un kompoti skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Plūmēm uzlej vārošu ūdeni, 3-5 minn patur, liek uz sieta notecēties, novelk ādiņu, pāgriež uz pusēm, izņem kauliņus.
- Plūmes sakārto traukā, apber ar pusi dotā cukura daudzuma, uzliek vieglu slogu, atstāj uz 24 st. suloties.
- Otrā dienā radušos sulu nolej, izkāš, pieber pārējo cukuru, maisot varā uz ātras uguns savāra sīrupā, vāra uz lēnas uguns 15-20 min., īpaši nemaisa.
- Kad ogas paliek tumšas un causpīdīgas, ņēm āra un kārto burkā, pārlej ar sīrupu, aizvāko. Novieto vēsā vietā.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt