Plūmju ievārījums

Ievārījumi kompoti 3 Pēdējais atjauninājums: Nov 28, 2019 Izveidots: Jul 19, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā pagatavot šo Plūmju ievārījums savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas Ievārijumi, želejas un kompoti skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Plūmēm uzlej vārošu ūdeni, 3-5 minn patur, liek uz sieta notecēties, novelk ādiņu, pāgriež uz pusēm, izņem kauliņus.
  2. Plūmes sakārto traukā, apber ar pusi dotā cukura daudzuma, uzliek vieglu slogu, atstāj uz 24 st. suloties.
  3. Otrā dienā radušos sulu nolej, izkāš, pieber pārējo cukuru, maisot varā uz ātras uguns savāra sīrupā, vāra uz lēnas uguns 15-20 min., īpaši nemaisa.
  4. Kad ogas paliek tumšas un causpīdīgas, ņēm āra un kārto burkā, pārlej ar sīrupu, aizvāko. Novieto vēsā vietā.

Plūmju ievārījums



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā pagatavot šo Plūmju ievārījums savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas Ievārijumi, želejas un kompoti skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Plūmēm uzlej vārošu ūdeni, 3-5 minn patur, liek uz sieta notecēties, novelk ādiņu, pāgriež uz pusēm, izņem kauliņus.
  2. Plūmes sakārto traukā, apber ar pusi dotā cukura daudzuma, uzliek vieglu slogu, atstāj uz 24 st. suloties.
  3. Otrā dienā radušos sulu nolej, izkāš, pieber pārējo cukuru, maisot varā uz ātras uguns savāra sīrupā, vāra uz lēnas uguns 15-20 min., īpaši nemaisa.
  4. Kad ogas paliek tumšas un causpīdīgas, ņēm āra un kārto burkā, pārlej ar sīrupu, aizvāko. Novieto vēsā vietā.

Vai recepte bija noderīga ?


 (4 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.