Plovs tatāru gaumē

Gaļas ēdieni 3 Pēdējais atjauninājums: Nov 10, 2019 Izveidots: Nov 28, 2017
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Gatavošanas padoms kā taisa Plovs tatāru gaumē mājās. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Rīsus mazgā un atstāj ūdenī nedaudz pamirkt, mizo un griež sīpolus gredzenos, nomazgā un nomizo burkānus un griež strēmelēs. Sagriež jēra gaļu 2-4cm gabalos.
  2. Silda katlu un lej tajā saulespuķu eļļu, nedaudz uzkarsē, liek sagrieztos sīpolus cept, līdz tie kļūst zeltaini brūni.
  3. Sīpolus pārliek citā traukā.
  4. Liek katlā eļļu un strēmelēs grieztos burkānus, un cep, līdz tie paliks mīksti, pārliek citā traukā.
  5. Liek katlā eļļu un sagriezto gaļu, un cept pievienojot plova garšvielas, sāli, tad pievieno nedaudz ūdeni, lai gaļa nepiedeg un uzliekot vāku sutina ap 20min.
  6. Kad gaļa izsutināta pievieno iepriekš apceptos burkānus un sīpolus, pa slānim tos nepārmaisot.
  7. Pievieno nomazgātos izmērcētos rīsus un iespraužam ķiplokus, kuriem attīrīta virsējā miziņa, tā, lai ķiploku augša lien ārā.
  8. Pievieno sāli un pārlej ūdeni tā, lai tas nosedz rīsus uz apmēram 1cm.
  9. Katlam liek vāku un vara uz lēnas uguns apmēram 30min.
  10. Ņem nost no uguns un neatverot vāku ļauj ievilkties vēl 10-20min. Gatavs.

Plovs tatāru gaumē



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Gatavošanas padoms kā taisa Plovs tatāru gaumē mājās. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Rīsus mazgā un atstāj ūdenī nedaudz pamirkt, mizo un griež sīpolus gredzenos, nomazgā un nomizo burkānus un griež strēmelēs. Sagriež jēra gaļu 2-4cm gabalos.
  2. Silda katlu un lej tajā saulespuķu eļļu, nedaudz uzkarsē, liek sagrieztos sīpolus cept, līdz tie kļūst zeltaini brūni.
  3. Sīpolus pārliek citā traukā.
  4. Liek katlā eļļu un strēmelēs grieztos burkānus, un cep, līdz tie paliks mīksti, pārliek citā traukā.
  5. Liek katlā eļļu un sagriezto gaļu, un cept pievienojot plova garšvielas, sāli, tad pievieno nedaudz ūdeni, lai gaļa nepiedeg un uzliekot vāku sutina ap 20min.
  6. Kad gaļa izsutināta pievieno iepriekš apceptos burkānus un sīpolus, pa slānim tos nepārmaisot.
  7. Pievieno nomazgātos izmērcētos rīsus un iespraužam ķiplokus, kuriem attīrīta virsējā miziņa, tā, lai ķiploku augša lien ārā.
  8. Pievieno sāli un pārlej ūdeni tā, lai tas nosedz rīsus uz apmēram 1cm.
  9. Katlam liek vāku un vara uz lēnas uguns apmēram 30min.
  10. Ņem nost no uguns un neatverot vāku ļauj ievilkties vēl 10-20min. Gatavs.

Vai recepte bija noderīga ?


 (2 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.