receptes

Pildīta teļa mugura

Gaļas ēdieni 1 Pēdējais atjauninājums: Nov 13, 2019 Izveidots: Jul 31, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā pagatavot šo Pildīta teļa mugura saviem spēkiem. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Pergamentu vai staniolu ietauko, uzliek lauru lapas, piparu graudiņus.
  2. Gaļu gareniski iegriež, ierīvē ar sāli.
  3. Griezumā liek pildījumu: sagrieztu speķi, sīpolus, sadrupinātu baltmaizi, sakapātus riekstus un pētersīļu zaļumus, sajauktus ar olu.
  4. Gaļu ar pildījumu satin, stingri iesaiņojot papīrā.
  5. Liek cepešpannā, ielej nedaudz karsta buljona un cepeškrāsnī sautē 1,5 - 2 stundas.
  6. Gatavo gaļu izsaiņo, griež šķēlēs.
  7. Pasniedz ar sautētiem dārzeņiem.
  8. No sautējamā šķidruma gatavo mērci, uztumējot ar miltiem un pievienojot pienu, krējumu.

Pildīta teļa mugura



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā pagatavot šo Pildīta teļa mugura saviem spēkiem. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Pergamentu vai staniolu ietauko, uzliek lauru lapas, piparu graudiņus.
  2. Gaļu gareniski iegriež, ierīvē ar sāli.
  3. Griezumā liek pildījumu: sagrieztu speķi, sīpolus, sadrupinātu baltmaizi, sakapātus riekstus un pētersīļu zaļumus, sajauktus ar olu.
  4. Gaļu ar pildījumu satin, stingri iesaiņojot papīrā.
  5. Liek cepešpannā, ielej nedaudz karsta buljona un cepeškrāsnī sautē 1,5 - 2 stundas.
  6. Gatavo gaļu izsaiņo, griež šķēlēs.
  7. Pasniedz ar sautētiem dārzeņiem.
  8. No sautējamā šķidruma gatavo mērci, uztumējot ar miltiem un pievienojot pienu, krējumu.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)

Komentāri


Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.

Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.