Kā pagatavot šo Pildīta teļa mugura saviem spēkiem. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Pergamentu vai staniolu ietauko, uzliek lauru lapas, piparu graudiņus.
Gaļu gareniski iegriež, ierīvē ar sāli.
Griezumā liek pildījumu: sagrieztu speķi, sīpolus, sadrupinātu baltmaizi, sakapātus riekstus un pētersīļu zaļumus, sajauktus ar olu.
Gaļu ar pildījumu satin, stingri iesaiņojot papīrā.
Liek cepešpannā, ielej nedaudz karsta buljona un cepeškrāsnī sautē 1,5 - 2 stundas.
Gatavo gaļu izsaiņo, griež šķēlēs.
Pasniedz ar sautētiem dārzeņiem.
No sautējamā šķidruma gatavo mērci, uztumējot ar miltiem un pievienojot pienu, krējumu.
Pildīta teļa mugura
Porcija: -
Sagatavošanas laiks: -
Gatavošanas laiks: -
Kalorijas: -
Sarežģītība:
Vidēja
Kā pagatavot šo Pildīta teļa mugura saviem spēkiem. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Pergamentu vai staniolu ietauko, uzliek lauru lapas, piparu graudiņus.
Gaļu gareniski iegriež, ierīvē ar sāli.
Griezumā liek pildījumu: sagrieztu speķi, sīpolus, sadrupinātu baltmaizi, sakapātus riekstus un pētersīļu zaļumus, sajauktus ar olu.
Gaļu ar pildījumu satin, stingri iesaiņojot papīrā.
Liek cepešpannā, ielej nedaudz karsta buljona un cepeškrāsnī sautē 1,5 - 2 stundas.
Gatavo gaļu izsaiņo, griež šķēlēs.
Pasniedz ar sautētiem dārzeņiem.
No sautējamā šķidruma gatavo mērci, uztumējot ar miltiem un pievienojot pienu, krējumu.