Pildīta teļa krūts

Gaļas ēdieni 4 Pēdējais atjauninājums: Nov 10, 2019 Izveidots: Oct 10, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Vienkāršs veids kā gatavo Pildīta teļa krūts mājās. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Krūtij izņem kaulus, griež starp ribām virsējo gaļu pušu.
  2. Kausētam sviestam pieber rīvmaizi, pieliek 2 olas, sāli, smalki sakapātas pētersīļu lapiņas, samaisa, pilda krūtī.
  3. Olu sagriež četrās daļās, ieliek pildījumā, aizšuj, karstā krāsnī cep aplaistot mīkstu.
  4. Mērci savāra, kamēr atdalās tauki, pieber miltus, samaisa, pielej buljonu, uzvāra, izkāš, pieliek krējumu, salej mērces traukā.
  5. Krūtij izņem diegus, sagriež šķēlēs, sakārto uz trauka, pārlej ar mērci. Pasniedz ar kartupeļiem.

Pildīta teļa krūts



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Vienkāršs veids kā gatavo Pildīta teļa krūts mājās. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Krūtij izņem kaulus, griež starp ribām virsējo gaļu pušu.
  2. Kausētam sviestam pieber rīvmaizi, pieliek 2 olas, sāli, smalki sakapātas pētersīļu lapiņas, samaisa, pilda krūtī.
  3. Olu sagriež četrās daļās, ieliek pildījumā, aizšuj, karstā krāsnī cep aplaistot mīkstu.
  4. Mērci savāra, kamēr atdalās tauki, pieber miltus, samaisa, pielej buljonu, uzvāra, izkāš, pieliek krējumu, salej mērces traukā.
  5. Krūtij izņem diegus, sagriež šķēlēs, sakārto uz trauka, pārlej ar mērci. Pasniedz ar kartupeļiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (1 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.