Pildīta sirds

Gaļas ēdieni 3 Pēdējais atjauninājums: Nov 13, 2019 Izveidots: Jul 31, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Vienkāršs veids kā gatavo Pildīta sirds saviem spēkiem. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Nomazgātu sirdi iegriež, ierīvē ar sāli, pipariem.
  2. Sagriež desu, samaisa ar sasmalcinātiem pētersīļiem un iepilda sirdī.
  3. Pārliek speķa šķēles, aptin ar diegu.
  4. Sirdi sakarsētā sviestā apcep no visām pusēm brūnu.
  5. Pievieno ripās sagrieztus sīpolus, apcep.
  6. Sirdi ievieto sautējamā katlā, pievieno sīpolus, buljonu vai karstu ūdeni un sautē katlā vai cep cepeškrāsnī.
  7. Gatavu sirdi atbrīvo no diegiem, griež šķēlēs, pārlej ar mērci.
  8. Piedevām pasniedz dārzeņus.
  9. Mērci pagatavo, vīnu ielej pannā, kur sirds gatavota, uzvāra, izkāš, pieliek garšvielas.

Pildīta sirds



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Vienkāršs veids kā gatavo Pildīta sirds saviem spēkiem. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Nomazgātu sirdi iegriež, ierīvē ar sāli, pipariem.
  2. Sagriež desu, samaisa ar sasmalcinātiem pētersīļiem un iepilda sirdī.
  3. Pārliek speķa šķēles, aptin ar diegu.
  4. Sirdi sakarsētā sviestā apcep no visām pusēm brūnu.
  5. Pievieno ripās sagrieztus sīpolus, apcep.
  6. Sirdi ievieto sautējamā katlā, pievieno sīpolus, buljonu vai karstu ūdeni un sautē katlā vai cep cepeškrāsnī.
  7. Gatavu sirdi atbrīvo no diegiem, griež šķēlēs, pārlej ar mērci.
  8. Piedevām pasniedz dārzeņus.
  9. Mērci pagatavo, vīnu ielej pannā, kur sirds gatavota, uzvāra, izkāš, pieliek garšvielas.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.