- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā gatavot Pildīta kāpostu galva saviem spēkiem. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Kāpostu galviņām noņem netīrās lapas, novāra sāls ūdenī mīkstas.
- Lapiņas atšķir, pašu vidiņu izgriež.
- Gaļu samaļ, pieliek olas, sāli, sīpolu, skābu krējumu, izmērcētu, nospiestu baltmaizi.
- Pārmaļ, iepilda pa lapām galviņā, iesien salvetē.
- Ūdenī vāra apmēram 2 stundas.
- Galviņu sagriež šķēlēs, sakārto uz trauka pasniedz ar tomātu mērci un vārītiem kartupeļiem.
Pildīta kāpostu galva
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā gatavot Pildīta kāpostu galva saviem spēkiem. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Kāpostu galviņām noņem netīrās lapas, novāra sāls ūdenī mīkstas.
- Lapiņas atšķir, pašu vidiņu izgriež.
- Gaļu samaļ, pieliek olas, sāli, sīpolu, skābu krējumu, izmērcētu, nospiestu baltmaizi.
- Pārmaļ, iepilda pa lapām galviņā, iesien salvetē.
- Ūdenī vāra apmēram 2 stundas.
- Galviņu sagriež šķēlēs, sakārto uz trauka pasniedz ar tomātu mērci un vārītiem kartupeļiem.
Komentāri
Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt