Pildīta kāpostu galva

Gaļas ēdieni 3 Pēdējais atjauninājums: Nov 10, 2019 Izveidots: Oct 08, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā gatavot Pildīta kāpostu galva saviem spēkiem. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Kāpostu galviņām noņem netīrās lapas, novāra sāls ūdenī mīkstas.
  2. Lapiņas atšķir, pašu vidiņu izgriež.
  3. Gaļu samaļ, pieliek olas, sāli, sīpolu, skābu krējumu, izmērcētu, nospiestu baltmaizi.
  4. Pārmaļ, iepilda pa lapām galviņā, iesien salvetē.
  5. Ūdenī vāra apmēram 2 stundas.
  6. Galviņu sagriež šķēlēs, sakārto uz trauka pasniedz ar tomātu mērci un vārītiem kartupeļiem.

Pildīta kāpostu galva



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā gatavot Pildīta kāpostu galva saviem spēkiem. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Kāpostu galviņām noņem netīrās lapas, novāra sāls ūdenī mīkstas.
  2. Lapiņas atšķir, pašu vidiņu izgriež.
  3. Gaļu samaļ, pieliek olas, sāli, sīpolu, skābu krējumu, izmērcētu, nospiestu baltmaizi.
  4. Pārmaļ, iepilda pa lapām galviņā, iesien salvetē.
  5. Ūdenī vāra apmēram 2 stundas.
  6. Galviņu sagriež šķēlēs, sakārto uz trauka pasniedz ar tomātu mērci un vārītiem kartupeļiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (1 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.