Pildīta jēra krūts

Gaļas ēdieni 1 Pēdējais atjauninājums: Nov 10, 2019 Izveidots: Oct 10, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Vienkāršs veids kā gatavo Pildīta jēra krūts savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Uzmanīgi izņem kaulus, atplēš starp ribām un virsējo galu pušu. 1 reizi samal, pieliek 2 olas, izmērcētu, nospiestu baltmaizi, sāli.
  2. 2 reizes samaļ, pielej drusku ūdeni, labi samaisa, pilda krūti, olu sagriež četrās daļās, ieliek pildījumā, aizšuj, cep krāsnī aplaistot mīkstu.
  3. Mērci maisot savāra brūnu, kamēr atdalās tauki, pieber miltus, pielej buljonu, uzvāra, izkāš, pieliek krējumu, salej mērces traukā.
  4. Izņem diegus, sagriež glītās šķēlēs, sakārto uz garena trauka, pārlej nedaudz mērces, līdzās sakārto vārītus kartupeļus, salātus.

Pildīta jēra krūts



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Vienkāršs veids kā gatavo Pildīta jēra krūts savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Uzmanīgi izņem kaulus, atplēš starp ribām un virsējo galu pušu. 1 reizi samal, pieliek 2 olas, izmērcētu, nospiestu baltmaizi, sāli.
  2. 2 reizes samaļ, pielej drusku ūdeni, labi samaisa, pilda krūti, olu sagriež četrās daļās, ieliek pildījumā, aizšuj, cep krāsnī aplaistot mīkstu.
  3. Mērci maisot savāra brūnu, kamēr atdalās tauki, pieber miltus, pielej buljonu, uzvāra, izkāš, pieliek krējumu, salej mērces traukā.
  4. Izņem diegus, sagriež glītās šķēlēs, sakārto uz garena trauka, pārlej nedaudz mērces, līdzās sakārto vārītus kartupeļus, salātus.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.