- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Vienkāršs veids kā gatavo Pildīta jēra krūts savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Uzmanīgi izņem kaulus, atplēš starp ribām un virsējo galu pušu. 1 reizi samal, pieliek 2 olas, izmērcētu, nospiestu baltmaizi, sāli.
- 2 reizes samaļ, pielej drusku ūdeni, labi samaisa, pilda krūti, olu sagriež četrās daļās, ieliek pildījumā, aizšuj, cep krāsnī aplaistot mīkstu.
- Mērci maisot savāra brūnu, kamēr atdalās tauki, pieber miltus, pielej buljonu, uzvāra, izkāš, pieliek krējumu, salej mērces traukā.
- Izņem diegus, sagriež glītās šķēlēs, sakārto uz garena trauka, pārlej nedaudz mērces, līdzās sakārto vārītus kartupeļus, salātus.
Pildīta jēra krūts
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Vienkāršs veids kā gatavo Pildīta jēra krūts savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Uzmanīgi izņem kaulus, atplēš starp ribām un virsējo galu pušu. 1 reizi samal, pieliek 2 olas, izmērcētu, nospiestu baltmaizi, sāli.
- 2 reizes samaļ, pielej drusku ūdeni, labi samaisa, pilda krūti, olu sagriež četrās daļās, ieliek pildījumā, aizšuj, cep krāsnī aplaistot mīkstu.
- Mērci maisot savāra brūnu, kamēr atdalās tauki, pieber miltus, pielej buljonu, uzvāra, izkāš, pieliek krējumu, salej mērces traukā.
- Izņem diegus, sagriež glītās šķēlēs, sakārto uz garena trauka, pārlej nedaudz mērces, līdzās sakārto vārītus kartupeļus, salātus.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt