- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Vienkāršs veids kā gatavo Pildīta jēra krūts savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Uzmanīgi izņem kaulus, atplēš starp ribām un virsējo galu pušu. 1 reizi samal, pieliek 2 olas, izmērcētu, nospiestu baltmaizi, sāli.
- 2 reizes samaļ, pielej drusku ūdeni, labi samaisa, pilda krūti, olu sagriež četrās daļās, ieliek pildījumā, aizšuj, cep krāsnī aplaistot mīkstu.
- Mērci maisot savāra brūnu, kamēr atdalās tauki, pieber miltus, pielej buljonu, uzvāra, izkāš, pieliek krējumu, salej mērces traukā.
- Izņem diegus, sagriež glītās šķēlēs, sakārto uz garena trauka, pārlej nedaudz mērces, līdzās sakārto vārītus kartupeļus, salātus.
Pildīta jēra krūts
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Vienkāršs veids kā gatavo Pildīta jēra krūts savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Uzmanīgi izņem kaulus, atplēš starp ribām un virsējo galu pušu. 1 reizi samal, pieliek 2 olas, izmērcētu, nospiestu baltmaizi, sāli.
- 2 reizes samaļ, pielej drusku ūdeni, labi samaisa, pilda krūti, olu sagriež četrās daļās, ieliek pildījumā, aizšuj, cep krāsnī aplaistot mīkstu.
- Mērci maisot savāra brūnu, kamēr atdalās tauki, pieber miltus, pielej buljonu, uzvāra, izkāš, pieliek krējumu, salej mērces traukā.
- Izņem diegus, sagriež glītās šķēlēs, sakārto uz garena trauka, pārlej nedaudz mērces, līdzās sakārto vārītus kartupeļus, salātus.
Komentāri
Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt