Pelmeņi

Putraimi, makaroni 3 Pēdējais atjauninājums: Nov 18, 2019 Izveidots: Aug 18, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā pagatavot šo Pelmeņi mājās. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas putraimi un makaroni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Ūdeni sasilda līdz 30-35C temperatūrai, pievieno sakultas olas, izsijātus miltus un samaisa vienveidīgu mīklu.
  2. Mīklai ļauj stāvēt 25-30 minūtes, tad izveltnē 1,5-2 mm biezā plāksnē.
  3. Mīklas plāksnes vienā malā, apmēram 4 cm no maliņas, ar tējkaroti liek pildījumu kaudzītēs citu aiz citas, ik pa 2 centimetriem.
  4. Malas un starpas pārziež ar sakultu olu.
  5. Tad mīklas maliņu pārliec pildījumam un ar speciālu veidnīti vai ar glāzi izspiež.
  6. Izveidotos pelmeņus saliek uz koka dēlīša, kas nedaudz pārkaisīts ar miltiem.
  7. Īsi pirms pasniegšanas liek verdošā sālsūdenī un vāra, līdz pelmeņi paceļas ūdens virspusē.
  8. Pelmeņus pasniedz karstus, ar skābu krējumu.

Pelmeņi



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā pagatavot šo Pelmeņi mājās. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas putraimi un makaroni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Ūdeni sasilda līdz 30-35C temperatūrai, pievieno sakultas olas, izsijātus miltus un samaisa vienveidīgu mīklu.
  2. Mīklai ļauj stāvēt 25-30 minūtes, tad izveltnē 1,5-2 mm biezā plāksnē.
  3. Mīklas plāksnes vienā malā, apmēram 4 cm no maliņas, ar tējkaroti liek pildījumu kaudzītēs citu aiz citas, ik pa 2 centimetriem.
  4. Malas un starpas pārziež ar sakultu olu.
  5. Tad mīklas maliņu pārliec pildījumam un ar speciālu veidnīti vai ar glāzi izspiež.
  6. Izveidotos pelmeņus saliek uz koka dēlīša, kas nedaudz pārkaisīts ar miltiem.
  7. Īsi pirms pasniegšanas liek verdošā sālsūdenī un vāra, līdz pelmeņi paceļas ūdens virspusē.
  8. Pelmeņus pasniedz karstus, ar skābu krējumu.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.