- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā pagatavot šo Pelmeņi mājās. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas putraimi un makaroni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Ūdeni sasilda līdz 30-35C temperatūrai, pievieno sakultas olas, izsijātus miltus un samaisa vienveidīgu mīklu.
- Mīklai ļauj stāvēt 25-30 minūtes, tad izveltnē 1,5-2 mm biezā plāksnē.
- Mīklas plāksnes vienā malā, apmēram 4 cm no maliņas, ar tējkaroti liek pildījumu kaudzītēs citu aiz citas, ik pa 2 centimetriem.
- Malas un starpas pārziež ar sakultu olu.
- Tad mīklas maliņu pārliec pildījumam un ar speciālu veidnīti vai ar glāzi izspiež.
- Izveidotos pelmeņus saliek uz koka dēlīša, kas nedaudz pārkaisīts ar miltiem.
- Īsi pirms pasniegšanas liek verdošā sālsūdenī un vāra, līdz pelmeņi paceļas ūdens virspusē.
- Pelmeņus pasniedz karstus, ar skābu krējumu.
Pelmeņi
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā pagatavot šo Pelmeņi mājās. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas putraimi un makaroni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Ūdeni sasilda līdz 30-35C temperatūrai, pievieno sakultas olas, izsijātus miltus un samaisa vienveidīgu mīklu.
- Mīklai ļauj stāvēt 25-30 minūtes, tad izveltnē 1,5-2 mm biezā plāksnē.
- Mīklas plāksnes vienā malā, apmēram 4 cm no maliņas, ar tējkaroti liek pildījumu kaudzītēs citu aiz citas, ik pa 2 centimetriem.
- Malas un starpas pārziež ar sakultu olu.
- Tad mīklas maliņu pārliec pildījumam un ar speciālu veidnīti vai ar glāzi izspiež.
- Izveidotos pelmeņus saliek uz koka dēlīša, kas nedaudz pārkaisīts ar miltiem.
- Īsi pirms pasniegšanas liek verdošā sālsūdenī un vāra, līdz pelmeņi paceļas ūdens virspusē.
- Pelmeņus pasniedz karstus, ar skābu krējumu.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt