Medus rausis

Konditoreja 9 Pēdējais atjauninājums: Apr 09, 2020 Izveidots: Jul 31, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā pagatavot šo Medus rausis savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas konditoreja skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Uzraudzētu mīklu izklāj pirkstu biezā kārtā uz plāts, uzraudzē, malas izveido augstākas.
  2. Riekstus cepeškrāsnī apkaltē, uzber uz tīras drānas, noberž miziņu, sakapā vai samaļ.
  3. Ja medus sacukurojies, to pasilda, sviestu izkausē.
  4. Sagatavotos produktus: medu, sviestu, riekstus, olas samaisa, pārziež uzraudzētajai mīklai.
  5. Cep cepeškrāsnī. Atdzesē, sagriež gabalos.

Medus rausis



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā pagatavot šo Medus rausis savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas konditoreja skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Uzraudzētu mīklu izklāj pirkstu biezā kārtā uz plāts, uzraudzē, malas izveido augstākas.
  2. Riekstus cepeškrāsnī apkaltē, uzber uz tīras drānas, noberž miziņu, sakapā vai samaļ.
  3. Ja medus sacukurojies, to pasilda, sviestu izkausē.
  4. Sagatavotos produktus: medu, sviestu, riekstus, olas samaisa, pārziež uzraudzētajai mīklai.
  5. Cep cepeškrāsnī. Atdzesē, sagriež gabalos.

Vai recepte bija noderīga ?


 (1 (1)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.