- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Pagatavot vienkārši Mednis aukstā veidā mājās. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Noplūc spalvas, nosvilina, iztīra iekšas, putnam sašuj kājas, apcep sviestā, pārlej pannas atvārījumu un tvaiko, kamēr mīksts.
- Mērci savāra, kamēr brūna un atdalās tauki, taukus nolej.
- Želatīnu izmērcē aukstā ūdenī, nospiež, tad pievieno pie brunās mērces, pielej viena glāzi buljona, uzvāra un izkāš.
- Nākošā dienā putnam nogriež fileju gar vienu un otru pusi.
- Fileju ieslīpi sagriež glītās šķēlītēs un sakārto atpakaļ uz kaula.
- Putnu ar pagatavoto aspiku sasaldē.
- No rīsiem izveido krutonu putna lielumā, uzliek manšeti, uz tā uzliek putnu.
- Liek klāt lizdiņas ar salātiem.
- Rotā ar saputotu sviestu, redīsiem un zaļumiem.
Mednis aukstā veidā
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Pagatavot vienkārši Mednis aukstā veidā mājās. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Noplūc spalvas, nosvilina, iztīra iekšas, putnam sašuj kājas, apcep sviestā, pārlej pannas atvārījumu un tvaiko, kamēr mīksts.
- Mērci savāra, kamēr brūna un atdalās tauki, taukus nolej.
- Želatīnu izmērcē aukstā ūdenī, nospiež, tad pievieno pie brunās mērces, pielej viena glāzi buljona, uzvāra un izkāš.
- Nākošā dienā putnam nogriež fileju gar vienu un otru pusi.
- Fileju ieslīpi sagriež glītās šķēlītēs un sakārto atpakaļ uz kaula.
- Putnu ar pagatavoto aspiku sasaldē.
- No rīsiem izveido krutonu putna lielumā, uzliek manšeti, uz tā uzliek putnu.
- Liek klāt lizdiņas ar salātiem.
- Rotā ar saputotu sviestu, redīsiem un zaļumiem.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt