Maltas gaļas šnicele

Gaļas ēdieni 4 Pēdējais atjauninājums: Nov 13, 2019 Izveidots: Aug 06, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Vienkāršs veids kā gatavo Maltas gaļas šnicele mājās. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. No maltas gaļas masas izveido ovālu šniceli 0,6-0,8 cm biezumā, apviļā sakultā olā, rīvmaizē un cep.
  2. Izceptās šniceles sakārto traukā, pārlej taukus un pasniedz ar ceptiem kartupeļiem.

Maltas gaļas šnicele



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Vienkāršs veids kā gatavo Maltas gaļas šnicele mājās. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. No maltas gaļas masas izveido ovālu šniceli 0,6-0,8 cm biezumā, apviļā sakultā olā, rīvmaizē un cep.
  2. Izceptās šniceles sakārto traukā, pārlej taukus un pasniedz ar ceptiem kartupeļiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (3 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.