- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Gatavošanas padoms kā taisa Malta sivēna rulāde mājās. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Gaļu nomazgā, atdala no ādas, atstājot nedaudz speķa.
- Cukuru, salpetri un sāli sajauc kopā, gaļu apsala, liek līdz nākošai dienai vēsā vietā.
- Galu izmal caur mašīnu, pieliek 3 olas, izmērcētu, nospiestu baltmaizi, piparus, muskatriekstu, vēl reizi izmal.
- Pieliek krējumu, izkausētu sviestu, visu labi sastrādā.
- Uzliek masu uz ādas iekšpuses, izlīdzina viscaur vienādu.
- Novārītas olas pārgriež vidū pušu, ieliek gareniski pa vidu.
- Sarullē, ietin drēbē un cieši sašuj.
- Liek verdošā ūdenī, pieliek garšas, vāra apgrozot apmēram 2 stundas mīkstu, noslogo.
- Atdzisušai noņem drēbi un diegus, sagriež plānās šķēlītēs, sakārto uz bļodas
Malta sivēna rulāde
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Gatavošanas padoms kā taisa Malta sivēna rulāde mājās. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Gaļu nomazgā, atdala no ādas, atstājot nedaudz speķa.
- Cukuru, salpetri un sāli sajauc kopā, gaļu apsala, liek līdz nākošai dienai vēsā vietā.
- Galu izmal caur mašīnu, pieliek 3 olas, izmērcētu, nospiestu baltmaizi, piparus, muskatriekstu, vēl reizi izmal.
- Pieliek krējumu, izkausētu sviestu, visu labi sastrādā.
- Uzliek masu uz ādas iekšpuses, izlīdzina viscaur vienādu.
- Novārītas olas pārgriež vidū pušu, ieliek gareniski pa vidu.
- Sarullē, ietin drēbē un cieši sašuj.
- Liek verdošā ūdenī, pieliek garšas, vāra apgrozot apmēram 2 stundas mīkstu, noslogo.
- Atdzisušai noņem drēbi un diegus, sagriež plānās šķēlītēs, sakārto uz bļodas
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt