Liellopa gaļas un kartupeļu sautējums

Gaļas ēdieni 1 Pēdējais atjauninājums: Nov 13, 2019 Izveidots: Aug 03, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā gatavot Liellopa gaļas un kartupeļu sautējums mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Gaļas mīkstumu sagriež kubos, liek sautējamā katliņā sakarsētos taukos un apcep brūnus
  2. Pieliek tomātu biezeni un vēl dažas minūtes cep.
  3. Pārlej ūdeni, lai gaļa tikko segta, un aizvākotā katliņā sautē pusmīkstu.
  4. Gaļai pievieno sasmalcinātus sīpolus, sāli, piparus, lauru lapas, kubiņos sagrieztus un apceptus burkānus, kartupeļus.
  5. Papildina šķidrumu un turpina sautēšanu, līdz gaļa un kartupeļi mīksti.
  6. Pirms pasniegšanas sautējumu sajauc ar smalki sarīvētiem ķiplokiem.
  7. Pasniedz ar gurķiem.

Liellopa gaļas un kartupeļu sautējums



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā gatavot Liellopa gaļas un kartupeļu sautējums mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Gaļas mīkstumu sagriež kubos, liek sautējamā katliņā sakarsētos taukos un apcep brūnus
  2. Pieliek tomātu biezeni un vēl dažas minūtes cep.
  3. Pārlej ūdeni, lai gaļa tikko segta, un aizvākotā katliņā sautē pusmīkstu.
  4. Gaļai pievieno sasmalcinātus sīpolus, sāli, piparus, lauru lapas, kubiņos sagrieztus un apceptus burkānus, kartupeļus.
  5. Papildina šķidrumu un turpina sautēšanu, līdz gaļa un kartupeļi mīksti.
  6. Pirms pasniegšanas sautējumu sajauc ar smalki sarīvētiem ķiplokiem.
  7. Pasniedz ar gurķiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.