Laša buljons

Buljoni 1 Pēdējais atjauninājums: Nov 24, 2019 Izveidots: Mar 05, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Vienkāršs veids kā gatavo Laša buljons saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Laša atliekas (galvu, asti, pieņus un aknas) skalo aukstā ūdenī.
  2. Uzliek ar 2,5 l ūdens un karoti sāls, un kad putas nosmeltas, pieliek sīpolus, pētersīli, un piparus un vāra 1 st. uz mazas uguns.
  3. Miltus samaisa ar skābu krējumu un uzvāra līdz ar buljonu.
  4. Buljona bļodā ieliek labākos laša gabaliņus, karoti kaperu vai nomizotas citrona šķēlītes un svaigi novārītus kartupeļus.

Laša buljons



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Vienkāršs veids kā gatavo Laša buljons saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Laša atliekas (galvu, asti, pieņus un aknas) skalo aukstā ūdenī.
  2. Uzliek ar 2,5 l ūdens un karoti sāls, un kad putas nosmeltas, pieliek sīpolus, pētersīli, un piparus un vāra 1 st. uz mazas uguns.
  3. Miltus samaisa ar skābu krējumu un uzvāra līdz ar buljonu.
  4. Buljona bļodā ieliek labākos laša gabaliņus, karoti kaperu vai nomizotas citrona šķēlītes un svaigi novārītus kartupeļus.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (1)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.