- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Vienkāršs veids kā gatavo Laša buljons saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Laša atliekas (galvu, asti, pieņus un aknas) skalo aukstā ūdenī.
- Uzliek ar 2,5 l ūdens un karoti sāls, un kad putas nosmeltas, pieliek sīpolus, pētersīli, un piparus un vāra 1 st. uz mazas uguns.
- Miltus samaisa ar skābu krējumu un uzvāra līdz ar buljonu.
- Buljona bļodā ieliek labākos laša gabaliņus, karoti kaperu vai nomizotas citrona šķēlītes un svaigi novārītus kartupeļus.
Laša buljons
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Vienkāršs veids kā gatavo Laša buljons saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Laša atliekas (galvu, asti, pieņus un aknas) skalo aukstā ūdenī.
- Uzliek ar 2,5 l ūdens un karoti sāls, un kad putas nosmeltas, pieliek sīpolus, pētersīli, un piparus un vāra 1 st. uz mazas uguns.
- Miltus samaisa ar skābu krējumu un uzvāra līdz ar buljonu.
- Buljona bļodā ieliek labākos laša gabaliņus, karoti kaperu vai nomizotas citrona šķēlītes un svaigi novārītus kartupeļus.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt