Kartupeļu un skiņķa torte

Dārzeņu ēdieni 2 Pēdējais atjauninājums: Jan 10, 2020 Izveidots: Jan 23, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Šādā veidā gatavota torte ir piemērots priekšēdiens viesību pusdienām vai aukstajam galdam.
Gatavošanas padoms kā taisa Kartupeļu un skiņķa torte mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Mīklu izveltnē un veido 2 ripas atbilstošas tortes veidnes izmēram vai plāts platumam.
  2. Plāksnes liek uz ietaukotas plāts vai tortes veidnes, sadursta ar dakšiņu, izcep.
  3. Kad plāksnes atdzisušas, starp tām ziež maltu vai sakapātu šķiņķi, samaisītu ar saputotu sviestu un sasmalcinātām, cieti varītām olām.
  4. Trekns, malts šķiņķis vai žāvēta gaļa nav jāsamaisa ar sviestu.
  5. Masai pieliek piparus, sasmalcinātus zaļumus.
  6. Uz tortes virsmas kārto zaļos zirnīšus, sagrieztu šķiņķi, zaļumus, ziedkāpostus, ripās vai daļās sagrieztas olas.
  7. Attaukotam, karstam, dzidram gaļas vai dārzeņu buljonam pievieno izmērcētu želantīnu, izkausē, tad šķidrumu atdzesē, līdz tas sāk biezēt.
  8. Ar karoti pakāpeniski aplej tortes virsmu, ievieto ledusskapī.
  9. Kad pirmais uzlējums sastindzis, pārlej atlikušo buljonu.
  10. Ja buljons šai laikā sabiezējis, to pirms pārliešanas nedaudz atsilda.
  11. Pasniedzot rotā ar zaļumiem.

Kartupeļu un skiņķa torte



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Šādā veidā gatavota torte ir piemērots priekšēdiens viesību pusdienām vai aukstajam galdam.
Gatavošanas padoms kā taisa Kartupeļu un skiņķa torte mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Mīklu izveltnē un veido 2 ripas atbilstošas tortes veidnes izmēram vai plāts platumam.
  2. Plāksnes liek uz ietaukotas plāts vai tortes veidnes, sadursta ar dakšiņu, izcep.
  3. Kad plāksnes atdzisušas, starp tām ziež maltu vai sakapātu šķiņķi, samaisītu ar saputotu sviestu un sasmalcinātām, cieti varītām olām.
  4. Trekns, malts šķiņķis vai žāvēta gaļa nav jāsamaisa ar sviestu.
  5. Masai pieliek piparus, sasmalcinātus zaļumus.
  6. Uz tortes virsmas kārto zaļos zirnīšus, sagrieztu šķiņķi, zaļumus, ziedkāpostus, ripās vai daļās sagrieztas olas.
  7. Attaukotam, karstam, dzidram gaļas vai dārzeņu buljonam pievieno izmērcētu želantīnu, izkausē, tad šķidrumu atdzesē, līdz tas sāk biezēt.
  8. Ar karoti pakāpeniski aplej tortes virsmu, ievieto ledusskapī.
  9. Kad pirmais uzlējums sastindzis, pārlej atlikušo buljonu.
  10. Ja buljons šai laikā sabiezējis, to pirms pārliešanas nedaudz atsilda.
  11. Pasniedzot rotā ar zaļumiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.