- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Pagatavot vienkārši Jāņogu-upeņu ievārījums. mājās. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas Ievārijumi, želejas un kompoti skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Ne pārāk gatavas jāņogas noņem no kātiņa, laižot ķekaru cauri dakšiņu zariem.
- Saber sietā plānā kārtā un iegremdē vairākas reizes aukstā ūdenī.
- Lieko ūdeni notecina, lai ogas būtu tīras un sausas.
- Upenes izvēlas lielākas.
- Ogām ar šķērītēm nogriež ziedu biķerīšus, kātiņus un nomazgā līdzīgi jāņogām.
- Pēc tam applaucē vārošā ūdenī, lai miziņa būtu mīkstāka.
- Cukuru ieber katlā, pievieno ūdeni un savāra dzidrā sīrupā.
- Sīrupam pievieno notīrītās ogas un uz lēnas uguns, rūpīgi noņemot putas, vāra, līdz ievārījums gatavs.
- Karstu sapilda stikla burkās vai māla podos un pēc atdzišanas vāko ciet.
Jāņogu-upeņu ievārījums.
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Pagatavot vienkārši Jāņogu-upeņu ievārījums. mājās. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas Ievārijumi, želejas un kompoti skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Ne pārāk gatavas jāņogas noņem no kātiņa, laižot ķekaru cauri dakšiņu zariem.
- Saber sietā plānā kārtā un iegremdē vairākas reizes aukstā ūdenī.
- Lieko ūdeni notecina, lai ogas būtu tīras un sausas.
- Upenes izvēlas lielākas.
- Ogām ar šķērītēm nogriež ziedu biķerīšus, kātiņus un nomazgā līdzīgi jāņogām.
- Pēc tam applaucē vārošā ūdenī, lai miziņa būtu mīkstāka.
- Cukuru ieber katlā, pievieno ūdeni un savāra dzidrā sīrupā.
- Sīrupam pievieno notīrītās ogas un uz lēnas uguns, rūpīgi noņemot putas, vāra, līdz ievārījums gatavs.
- Karstu sapilda stikla burkās vai māla podos un pēc atdzišanas vāko ciet.
Komentāri
Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt