Jāņogu-upeņu ievārījums.

Ievārījumi kompoti 54 Pēdējais atjauninājums: May 12, 2020 Izveidots: Aug 05, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Pagatavot vienkārši Jāņogu-upeņu ievārījums. mājās. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas Ievārijumi, želejas un kompoti skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Ne pārāk gatavas jāņogas noņem no kātiņa, laižot ķekaru cauri dakšiņu zariem.
  2. Saber sietā plānā kārtā un iegremdē vairākas reizes aukstā ūdenī.
  3. Lieko ūdeni notecina, lai ogas būtu tīras un sausas.
  4. Upenes izvēlas lielākas.
  5. Ogām ar šķērītēm nogriež ziedu biķerīšus, kātiņus un nomazgā līdzīgi jāņogām.
  6. Pēc tam applaucē vārošā ūdenī, lai miziņa būtu mīkstāka.
  7. Cukuru ieber katlā, pievieno ūdeni un savāra dzidrā sīrupā.
  8. Sīrupam pievieno notīrītās ogas un uz lēnas uguns, rūpīgi noņemot putas, vāra, līdz ievārījums gatavs.
  9. Karstu sapilda stikla burkās vai māla podos un pēc atdzišanas vāko ciet.

Jāņogu-upeņu ievārījums.



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Pagatavot vienkārši Jāņogu-upeņu ievārījums. mājās. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas Ievārijumi, želejas un kompoti skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Ne pārāk gatavas jāņogas noņem no kātiņa, laižot ķekaru cauri dakšiņu zariem.
  2. Saber sietā plānā kārtā un iegremdē vairākas reizes aukstā ūdenī.
  3. Lieko ūdeni notecina, lai ogas būtu tīras un sausas.
  4. Upenes izvēlas lielākas.
  5. Ogām ar šķērītēm nogriež ziedu biķerīšus, kātiņus un nomazgā līdzīgi jāņogām.
  6. Pēc tam applaucē vārošā ūdenī, lai miziņa būtu mīkstāka.
  7. Cukuru ieber katlā, pievieno ūdeni un savāra dzidrā sīrupā.
  8. Sīrupam pievieno notīrītās ogas un uz lēnas uguns, rūpīgi noņemot putas, vāra, līdz ievārījums gatavs.
  9. Karstu sapilda stikla burkās vai māla podos un pēc atdzišanas vāko ciet.

Vai recepte bija noderīga ?


 (7 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.