Irbes želejā

Gaļas ēdieni 50 Pēdējais atjauninājums: Nov 12, 2019 Izveidots: Aug 16, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Vienkāršs veids kā gatavo Irbes želejā savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Irbes notīra, nomazgā, krūtīm apsien plānas šķēlītes speķa, apcep taukos vai sviestā.
  2. Sutina mazā buljonā mīkstas 1,5 stundu.
  3. Atdzesē un aukstām noņem speķi, gaļu atgriež no kauliem, iekārto izskalotā formā, starpa liek pa kārtai novārītu, sagrieztu cūkas mēli, sagrieztas baravikas, visam pārlej skaidru aspiku, lai forma pilna.
  4. Sasaldētu izsit no formas, garnē ar zaļumiem.

Irbes želejā



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Vienkāršs veids kā gatavo Irbes želejā savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Irbes notīra, nomazgā, krūtīm apsien plānas šķēlītes speķa, apcep taukos vai sviestā.
  2. Sutina mazā buljonā mīkstas 1,5 stundu.
  3. Atdzesē un aukstām noņem speķi, gaļu atgriež no kauliem, iekārto izskalotā formā, starpa liek pa kārtai novārītu, sagrieztu cūkas mēli, sagrieztas baravikas, visam pārlej skaidru aspiku, lai forma pilna.
  4. Sasaldētu izsit no formas, garnē ar zaļumiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.