- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Vienkāršs veids kā gatavo Irbes želejā savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Irbes notīra, nomazgā, krūtīm apsien plānas šķēlītes speķa, apcep taukos vai sviestā.
- Sutina mazā buljonā mīkstas 1,5 stundu.
- Atdzesē un aukstām noņem speķi, gaļu atgriež no kauliem, iekārto izskalotā formā, starpa liek pa kārtai novārītu, sagrieztu cūkas mēli, sagrieztas baravikas, visam pārlej skaidru aspiku, lai forma pilna.
- Sasaldētu izsit no formas, garnē ar zaļumiem.
Irbes želejā
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Vienkāršs veids kā gatavo Irbes želejā savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Irbes notīra, nomazgā, krūtīm apsien plānas šķēlītes speķa, apcep taukos vai sviestā.
- Sutina mazā buljonā mīkstas 1,5 stundu.
- Atdzesē un aukstām noņem speķi, gaļu atgriež no kauliem, iekārto izskalotā formā, starpa liek pa kārtai novārītu, sagrieztu cūkas mēli, sagrieztas baravikas, visam pārlej skaidru aspiku, lai forma pilna.
- Sasaldētu izsit no formas, garnē ar zaļumiem.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt