Fileja

Gaļas ēdieni 3 Pēdējais atjauninājums: Nov 13, 2019 Izveidots: Jul 30, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā gatavot Fileja pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Liellopa filejai vidus daļu sagriež 2-4 cm biezās šķēlēs šķērsām muskuļu šķiedrām, pārkaisa sāli, piparus.
  2. Liek uz pannas sakarsētos taukos un cep gatavu.
  3. Uz sviestā apceptas baltmaizes šķēlītes liek apceptu šķiņķa vai mēlītes šķēlīti un pār to izcepto fileju, sakārto cepešbļodā.
  4. Grezno ar zaļumiem. Pasniedz ar ceptiem kartupeļiem, vīna mērci un svaigiem vai vārītiem dārzeņiem.

Fileja



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā gatavot Fileja pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Liellopa filejai vidus daļu sagriež 2-4 cm biezās šķēlēs šķērsām muskuļu šķiedrām, pārkaisa sāli, piparus.
  2. Liek uz pannas sakarsētos taukos un cep gatavu.
  3. Uz sviestā apceptas baltmaizes šķēlītes liek apceptu šķiņķa vai mēlītes šķēlīti un pār to izcepto fileju, sakārto cepešbļodā.
  4. Grezno ar zaļumiem. Pasniedz ar ceptiem kartupeļiem, vīna mērci un svaigiem vai vārītiem dārzeņiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.