- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā gatavot Fileja pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Liellopa filejai vidus daļu sagriež 2-4 cm biezās šķēlēs šķērsām muskuļu šķiedrām, pārkaisa sāli, piparus.
- Liek uz pannas sakarsētos taukos un cep gatavu.
- Uz sviestā apceptas baltmaizes šķēlītes liek apceptu šķiņķa vai mēlītes šķēlīti un pār to izcepto fileju, sakārto cepešbļodā.
- Grezno ar zaļumiem. Pasniedz ar ceptiem kartupeļiem, vīna mērci un svaigiem vai vārītiem dārzeņiem.
Fileja
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā gatavot Fileja pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Liellopa filejai vidus daļu sagriež 2-4 cm biezās šķēlēs šķērsām muskuļu šķiedrām, pārkaisa sāli, piparus.
- Liek uz pannas sakarsētos taukos un cep gatavu.
- Uz sviestā apceptas baltmaizes šķēlītes liek apceptu šķiņķa vai mēlītes šķēlīti un pār to izcepto fileju, sakārto cepešbļodā.
- Grezno ar zaļumiem. Pasniedz ar ceptiem kartupeļiem, vīna mērci un svaigiem vai vārītiem dārzeņiem.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt