Cūkgaļas galerts - versija

Gaļas ēdieni 100 Pēdējais atjauninājums: Nov 13, 2019 Izveidots: Aug 29, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Gatavošanas padoms kā taisa Cūkgaļas galerts 1 saviem spēkiem. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Kājas pārcērt un arī sānu un plecu gabalu sadala sīkāk un nomazgā.
  2. Tad gaļu liek katlā, pārlej ar aukstu ūdeni, lai gaļa tikko apsegta, uzvāra, noputo.
  3. Pievieno notīrītas, sasmalcinātas garšsaknes, sāli un vāra uz lēnas uguns ar vāku apsegtā katlā.
  4. Piparus un lauru lapas pieliek vārīšanas beigās.
  5. Vārīšanas laikā virspusē radušos taukus un putas vairākas reizes nosmeļ.
  6. Kad gaļa mīksta, to izņem, atdala no kauliem un sadala lielākos vai mazākos gabalos.
  7. Traukus izskalo ar aukstu ūdeni un tajos sakārto burkānu, olu, gaļas gabaliņus un pārlej ar izkāstu šķidrumu, kurā gaļa vārīta, un novieto vēsā telpā, lai sarec. Pasniedz ar etiķi, sinepēm vai mārrutkiem.

Cūkgaļas galerts - versija



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Gatavošanas padoms kā taisa Cūkgaļas galerts 1 saviem spēkiem. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Kājas pārcērt un arī sānu un plecu gabalu sadala sīkāk un nomazgā.
  2. Tad gaļu liek katlā, pārlej ar aukstu ūdeni, lai gaļa tikko apsegta, uzvāra, noputo.
  3. Pievieno notīrītas, sasmalcinātas garšsaknes, sāli un vāra uz lēnas uguns ar vāku apsegtā katlā.
  4. Piparus un lauru lapas pieliek vārīšanas beigās.
  5. Vārīšanas laikā virspusē radušos taukus un putas vairākas reizes nosmeļ.
  6. Kad gaļa mīksta, to izņem, atdala no kauliem un sadala lielākos vai mazākos gabalos.
  7. Traukus izskalo ar aukstu ūdeni un tajos sakārto burkānu, olu, gaļas gabaliņus un pārlej ar izkāstu šķidrumu, kurā gaļa vārīta, un novieto vēsā telpā, lai sarec. Pasniedz ar etiķi, sinepēm vai mārrutkiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (1 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.