Cūkas fileja

Gaļas ēdieni 5 Pēdējais atjauninājums: Nov 13, 2019 Izveidots: Aug 29, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Gatavošanas padoms kā taisa Cūkas fileja saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Cūkas fileju atdala, lai apkārt būtu plāna speķa kārtiņa.
  2. Ieberzē, ar sāls, cukura, salpetra un piparu maisījumu, ietin no nieru taukiem atdalītā plēvē un nosien ar aukliņu.
  3. Liek traukā, pārkaisa sāli un atstāj dažas dienas, lai iesālās.
  4. Pēc tam dūmo.
  5. Pirms pasniegšanas sagriež šķēlēs, sakārto traukā, grezno ar zaļumiem.

Cūkas fileja



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Gatavošanas padoms kā taisa Cūkas fileja saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Cūkas fileju atdala, lai apkārt būtu plāna speķa kārtiņa.
  2. Ieberzē, ar sāls, cukura, salpetra un piparu maisījumu, ietin no nieru taukiem atdalītā plēvē un nosien ar aukliņu.
  3. Liek traukā, pārkaisa sāli un atstāj dažas dienas, lai iesālās.
  4. Pēc tam dūmo.
  5. Pirms pasniegšanas sagriež šķēlēs, sakārto traukā, grezno ar zaļumiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.