- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Gatavošanas padoms kā taisa Cūkas fileja saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Cūkas fileju atdala, lai apkārt būtu plāna speķa kārtiņa.
- Ieberzē, ar sāls, cukura, salpetra un piparu maisījumu, ietin no nieru taukiem atdalītā plēvē un nosien ar aukliņu.
- Liek traukā, pārkaisa sāli un atstāj dažas dienas, lai iesālās.
- Pēc tam dūmo.
- Pirms pasniegšanas sagriež šķēlēs, sakārto traukā, grezno ar zaļumiem.
Cūkas fileja
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Gatavošanas padoms kā taisa Cūkas fileja saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Cūkas fileju atdala, lai apkārt būtu plāna speķa kārtiņa.
- Ieberzē, ar sāls, cukura, salpetra un piparu maisījumu, ietin no nieru taukiem atdalītā plēvē un nosien ar aukliņu.
- Liek traukā, pārkaisa sāli un atstāj dažas dienas, lai iesālās.
- Pēc tam dūmo.
- Pirms pasniegšanas sagriež šķēlēs, sakārto traukā, grezno ar zaļumiem.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt