Cūkas cepetis (versiaja)

Gaļas ēdieni 46 Pēdējais atjauninājums: Nov 13, 2019 Izveidots: Oct 10, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Pagatavot vienkārši Cūkas cepetis (versiaja) pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Gurnam nocērt kaulu, labi nomazgā, ierīvē ar sāli, uz pannas uzliek skaliņus, uzliek cepeti ar ādas pusi uz pannas, pārlej ar ūdeni, cep karstā krāsnī, bieži aplaistot, apmēram 3 stundas.
  2. Apgriež ādas pusi virsū, ādu sagriež mazos gabaliņos, cep gaiši brūnu.
  3. Mērci ielej katliņā, savāra brūnu, pieber miltus, pielej buljonu vai ūdeni, uzvāra, izkāš.
  4. Cepetim izņem kaulu, sagriež glītās šķēlītēs, sakārto uz iegarenas bļodas, pārlej nedaudz mērces.

Cūkas cepetis (versiaja)



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Pagatavot vienkārši Cūkas cepetis (versiaja) pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Gurnam nocērt kaulu, labi nomazgā, ierīvē ar sāli, uz pannas uzliek skaliņus, uzliek cepeti ar ādas pusi uz pannas, pārlej ar ūdeni, cep karstā krāsnī, bieži aplaistot, apmēram 3 stundas.
  2. Apgriež ādas pusi virsū, ādu sagriež mazos gabaliņos, cep gaiši brūnu.
  3. Mērci ielej katliņā, savāra brūnu, pieber miltus, pielej buljonu vai ūdeni, uzvāra, izkāš.
  4. Cepetim izņem kaulu, sagriež glītās šķēlītēs, sakārto uz iegarenas bļodas, pārlej nedaudz mērces.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.