- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Pagatavot vienkārši Cūkas cepetis (versiaja) pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Gurnam nocērt kaulu, labi nomazgā, ierīvē ar sāli, uz pannas uzliek skaliņus, uzliek cepeti ar ādas pusi uz pannas, pārlej ar ūdeni, cep karstā krāsnī, bieži aplaistot, apmēram 3 stundas.
- Apgriež ādas pusi virsū, ādu sagriež mazos gabaliņos, cep gaiši brūnu.
- Mērci ielej katliņā, savāra brūnu, pieber miltus, pielej buljonu vai ūdeni, uzvāra, izkāš.
- Cepetim izņem kaulu, sagriež glītās šķēlītēs, sakārto uz iegarenas bļodas, pārlej nedaudz mērces.
Cūkas cepetis (versiaja)
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Pagatavot vienkārši Cūkas cepetis (versiaja) pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Gurnam nocērt kaulu, labi nomazgā, ierīvē ar sāli, uz pannas uzliek skaliņus, uzliek cepeti ar ādas pusi uz pannas, pārlej ar ūdeni, cep karstā krāsnī, bieži aplaistot, apmēram 3 stundas.
- Apgriež ādas pusi virsū, ādu sagriež mazos gabaliņos, cep gaiši brūnu.
- Mērci ielej katliņā, savāra brūnu, pieber miltus, pielej buljonu vai ūdeni, uzvāra, izkāš.
- Cepetim izņem kaulu, sagriež glītās šķēlītēs, sakārto uz iegarenas bļodas, pārlej nedaudz mērces.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt