Cepta pīle

Putnu ēdieni 6 Pēdējais atjauninājums: Nov 13, 2019 Izveidots: Oct 07, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Gatavošanas padoms kā taisa Cepta pīle pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas putnu gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Pīli notīra, iztīra iekšas, izmazgā, sānos iegriež caurumiņus, ieliek kājas, tad ierīvē ar sāli.
  2. Uz karstas pannas uzliek sviestu, pīli liek ar krūts pusi uz pannas, uzlej nedaudz ūdens, cep aplaistot mīkstu.
  3. Mērci savāra, kamēr atdalās tauki, pieber miltus, pielej buljonu, uzvāra, izkāš.
  4. Pīli sadala, sakārto uz garenas bļodas, pārlej nedaudz mērces.
  5. Garnē ar zaļumiem.

Cepta pīle



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Gatavošanas padoms kā taisa Cepta pīle pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas putnu gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Pīli notīra, iztīra iekšas, izmazgā, sānos iegriež caurumiņus, ieliek kājas, tad ierīvē ar sāli.
  2. Uz karstas pannas uzliek sviestu, pīli liek ar krūts pusi uz pannas, uzlej nedaudz ūdens, cep aplaistot mīkstu.
  3. Mērci savāra, kamēr atdalās tauki, pieber miltus, pielej buljonu, uzvāra, izkāš.
  4. Pīli sadala, sakārto uz garenas bļodas, pārlej nedaudz mērces.
  5. Garnē ar zaļumiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (1 (3)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.