- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Gatavošanas padoms kā taisa Cepta pīle pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas putnu gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Pīli notīra, iztīra iekšas, izmazgā, sānos iegriež caurumiņus, ieliek kājas, tad ierīvē ar sāli.
- Uz karstas pannas uzliek sviestu, pīli liek ar krūts pusi uz pannas, uzlej nedaudz ūdens, cep aplaistot mīkstu.
- Mērci savāra, kamēr atdalās tauki, pieber miltus, pielej buljonu, uzvāra, izkāš.
- Pīli sadala, sakārto uz garenas bļodas, pārlej nedaudz mērces.
- Garnē ar zaļumiem.
Cepta pīle
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Gatavošanas padoms kā taisa Cepta pīle pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas putnu gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Pīli notīra, iztīra iekšas, izmazgā, sānos iegriež caurumiņus, ieliek kājas, tad ierīvē ar sāli.
- Uz karstas pannas uzliek sviestu, pīli liek ar krūts pusi uz pannas, uzlej nedaudz ūdens, cep aplaistot mīkstu.
- Mērci savāra, kamēr atdalās tauki, pieber miltus, pielej buljonu, uzvāra, izkāš.
- Pīli sadala, sakārto uz garenas bļodas, pārlej nedaudz mērces.
- Garnē ar zaļumiem.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt