receptes

Borščs

Zupas 0 Pēdējais atjauninājums: Nov 17, 2019 Izveidots: Jul 31, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Bietes borščam var sagatavot dažādi. Tās var vārīt veselas, var izcept cepeškrāsnī, var sasmalcināt salmiņos, apcept taukvielā utt. Kā pagatavot šo Borščs pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zupas skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Buljonā liek vārīties salmiņos sagrieztus kāpostus.
  2. Burkānus sarīvē skaidās uz sakņu rīves, sīpolus sakapā, abus taukvielā apcep, pievieno zupai.
  3. Kartupeļus griež stienīšos, liek zupā un visas saknes vāra, kamēr mīkstas.
  4. Izvārītās bietes notīra, sagriež salmiņos vai sarīvē rupjās skaidās, pievieno zupai.
  5. Lai zupa būtu tumīgāka, var pievienot taukvielā apceptus miltus.
  6. Garšas uzlabošanai pievieno taukvielā saceptu tomātu pastu vai biezeni.
  7. Patīkamu saldskābu garšu dod pierīvēts ābols.
  8. Boršču pasniedz ar skābu krējumu, pārkaisa ar sakapātiem zaļumiem.

Borščs



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Bietes borščam var sagatavot dažādi. Tās var vārīt veselas, var izcept cepeškrāsnī, var sasmalcināt salmiņos, apcept taukvielā utt. Kā pagatavot šo Borščs pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zupas skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Buljonā liek vārīties salmiņos sagrieztus kāpostus.
  2. Burkānus sarīvē skaidās uz sakņu rīves, sīpolus sakapā, abus taukvielā apcep, pievieno zupai.
  3. Kartupeļus griež stienīšos, liek zupā un visas saknes vāra, kamēr mīkstas.
  4. Izvārītās bietes notīra, sagriež salmiņos vai sarīvē rupjās skaidās, pievieno zupai.
  5. Lai zupa būtu tumīgāka, var pievienot taukvielā apceptus miltus.
  6. Garšas uzlabošanai pievieno taukvielā saceptu tomātu pastu vai biezeni.
  7. Patīkamu saldskābu garšu dod pierīvēts ābols.
  8. Boršču pasniedz ar skābu krējumu, pārkaisa ar sakapātiem zaļumiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)

Komentāri


Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.

Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.