Bietes borščam var sagatavot dažādi. Tās var vārīt veselas, var izcept cepeškrāsnī, var sasmalcināt salmiņos, apcept taukvielā utt. Kā pagatavot šo Borščs pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zupas skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Buljonā liek vārīties salmiņos sagrieztus kāpostus.
Lai zupa būtu tumīgāka, var pievienot taukvielā apceptus miltus.
Garšas uzlabošanai pievieno taukvielā saceptu tomātu pastu vai biezeni.
Patīkamu saldskābu garšu dod pierīvēts ābols.
Boršču pasniedz ar skābu krējumu, pārkaisa ar sakapātiem zaļumiem.
Borščs
Porcija: -
Sagatavošanas laiks: -
Gatavošanas laiks: -
Kalorijas: -
Sarežģītība:
Vidēja
Bietes borščam var sagatavot dažādi. Tās var vārīt veselas, var izcept cepeškrāsnī, var sasmalcināt salmiņos, apcept taukvielā utt. Kā pagatavot šo Borščs pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zupas skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Buljonā liek vārīties salmiņos sagrieztus kāpostus.