Pasterizēti kabači

Konservēšana 4 Pēdējais atjauninājums: Nov 23, 2019 Izveidots: Aug 02, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Pagatavot vienkārši Pasterizēti kabači savā virtuvē. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Mazus kabačus nomazgā, nosusina, saliek dezinficētā burkā.
  2. Pieliek nomazgātus, sagrieztus garšaugus, garšvielas, ielej vajadzīgo etiķa daudzumu.
  3. Sagatavoto burku pārlej ar karstu, dzidru sāls un cukurūdeni un liek pasterizēt 50C siltā ūdenī.
  4. Pasterizē 80C temperatūrā: litra burkas 10 minūtes, 2 litru burkas 15 minūtes, 3 litru burkas 20 minūtes.

Pasterizēti kabači



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Pagatavot vienkārši Pasterizēti kabači savā virtuvē. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Mazus kabačus nomazgā, nosusina, saliek dezinficētā burkā.
  2. Pieliek nomazgātus, sagrieztus garšaugus, garšvielas, ielej vajadzīgo etiķa daudzumu.
  3. Sagatavoto burku pārlej ar karstu, dzidru sāls un cukurūdeni un liek pasterizēt 50C siltā ūdenī.
  4. Pasterizē 80C temperatūrā: litra burkas 10 minūtes, 2 litru burkas 15 minūtes, 3 litru burkas 20 minūtes.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.