Porcija: -
Sagatavošanas laiks: -
Gatavošanas laiks: -
Kalorijas: -
Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Pagatavot vienkārši Pasterizēti kabači savā virtuvē. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Sastāvdaļas
600 g kabaču,
20 g estragona,
2 g dārza kalnmēiras,
2 g bazilika,
5 sloksnītes mārrutku sakņu,
3 krustnagliņas,
10 smaržīgie pipari,
3 ēdamkarotes 9% etiķa.
Pārliešanai 0,5 litri ūdens, 1 ēdamkarote sāls, 0,5 ēdamkarotes cukura.
Pagatavošana
Mazus kabačus nomazgā, nosusina, saliek dezinficētā burkā.
Pieliek nomazgātus, sagrieztus garšaugus, garšvielas, ielej vajadzīgo etiķa daudzumu.
Sagatavoto burku pārlej ar karstu, dzidru sāls un cukurūdeni un liek pasterizēt 50C siltā ūdenī.
Pasterizē 80C temperatūrā: litra burkas 10 minūtes, 2 litru burkas 15 minūtes, 3 litru burkas 20 minūtes.
Pasterizēti kabači
Porcija: -
Sagatavošanas laiks: -
Gatavošanas laiks: -
Kalorijas: -
Sarežģītība:
Vidēja
Pagatavot vienkārši Pasterizēti kabači savā virtuvē. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Sastāvdaļas
600 g kabaču,
20 g estragona,
2 g dārza kalnmēiras,
2 g bazilika,
5 sloksnītes mārrutku sakņu,
3 krustnagliņas,
10 smaržīgie pipari,
3 ēdamkarotes 9% etiķa.
Pārliešanai 0,5 litri ūdens, 1 ēdamkarote sāls, 0,5 ēdamkarotes cukura.
Pagatavošana
Mazus kabačus nomazgā, nosusina, saliek dezinficētā burkā.
Pieliek nomazgātus, sagrieztus garšaugus, garšvielas, ielej vajadzīgo etiķa daudzumu.
Sagatavoto burku pārlej ar karstu, dzidru sāls un cukurūdeni un liek pasterizēt 50C siltā ūdenī.
Pasterizē 80C temperatūrā: litra burkas 10 minūtes, 2 litru burkas 15 minūtes, 3 litru burkas 20 minūtes.
Komentāri
Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.
Dalies ar recepti
Facebook
Draugiem
Jums var patikt