receptes

Vienkāršs rasols

Aukstie ēdieni 31 Pēdējais atjauninājums: Dec 31, 2021 Izveidots: Dec 31, 2021
Vienkāršs rasols Vienkāršs rasols Vienkāršs rasols
  • Porcija: 5 Cilvēki
  • Sagatavošanas laiks: 1h
  • Gatavošanas laiks: 20min
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Vienkārši, ātri un garšīgi pagatavojams rasols pašu spēkiem, bez liekām sastāvdaļām. Pati parastākā receptīte, bet gardi salātiņi sanāk. Labi ir, ja kartupeļus un olu vāra iepriekšējā dienā. Desu šim rasoliņam izvēlos Doktora desu.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Liek vārīt ūdenī ar nedaudz sāli kartupeļus ar mizu, kad gatavi - nokāš, atdzesē, nomizo un sagriež kubiņos.
  2. Vāra olas, atdzesē, noloba un griež kubiņos.
  3. Vāra desu, atdzesē, griež kubiņos.
  4. Marinētus gurķus griež kubiņos.
  5. Notīra sīpolu un griež smalkos kubiņos. Sīpolu var arī nelikt.
  6. Zaļos zirnīšus attaisa un nolej sulu.
  7. Visus sagatavotos produktus ber bļodā vai katlā, tad pievieno majonēzi, smalkos melnos piparus un sāli.
  8. Pārmaisa un liek ledusskapī dzesēt.

Vienkāršs rasols



  • Porcija: 5 Cilvēki
  • Sagatavošanas laiks: 1h
  • Gatavošanas laiks: 20min
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Vienkārši, ātri un garšīgi pagatavojams rasols pašu spēkiem, bez liekām sastāvdaļām. Pati parastākā receptīte, bet gardi salātiņi sanāk. Labi ir, ja kartupeļus un olu vāra iepriekšējā dienā. Desu šim rasoliņam izvēlos Doktora desu.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Liek vārīt ūdenī ar nedaudz sāli kartupeļus ar mizu, kad gatavi - nokāš, atdzesē, nomizo un sagriež kubiņos.
  2. Vāra olas, atdzesē, noloba un griež kubiņos.
  3. Vāra desu, atdzesē, griež kubiņos.
  4. Marinētus gurķus griež kubiņos.
  5. Notīra sīpolu un griež smalkos kubiņos. Sīpolu var arī nelikt.
  6. Zaļos zirnīšus attaisa un nolej sulu.
  7. Visus sagatavotos produktus ber bļodā vai katlā, tad pievieno majonēzi, smalkos melnos piparus un sāli.
  8. Pārmaisa un liek ledusskapī dzesēt.

Vai recepte bija noderīga ?


 (9 (0)

Komentāri


Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.

Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.