- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Gatavošanas padoms kā taisa Beļģijas šnicele saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Gaļai noņem plēves, sagriež glītās šķēlēs.
- Izdauza, iemērc miltos, ar sāli sakultā olā, rīvmaizē, sviestā cep gatavas.
- Sacep olas.
- Šniceles sakārto uz trauka, virsū uzliek olas, pārlej karstu sviestu, olai katrā galā sakārto 3 tomātu ripiņas, līdzās liek ceptus kartupeļus.
Beļģijas šnicele
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Gatavošanas padoms kā taisa Beļģijas šnicele saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Gaļai noņem plēves, sagriež glītās šķēlēs.
- Izdauza, iemērc miltos, ar sāli sakultā olā, rīvmaizē, sviestā cep gatavas.
- Sacep olas.
- Šniceles sakārto uz trauka, virsū uzliek olas, pārlej karstu sviestu, olai katrā galā sakārto 3 tomātu ripiņas, līdzās liek ceptus kartupeļus.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt