Beļģijas šnicele

Gaļas ēdieni 5 Pēdējais atjauninājums: Nov 12, 2019 Izveidots: Oct 08, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Gatavošanas padoms kā taisa Beļģijas šnicele saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Gaļai noņem plēves, sagriež glītās šķēlēs.
  2. Izdauza, iemērc miltos, ar sāli sakultā olā, rīvmaizē, sviestā cep gatavas.
  3. Sacep olas.
  4. Šniceles sakārto uz trauka, virsū uzliek olas, pārlej karstu sviestu, olai katrā galā sakārto 3 tomātu ripiņas, līdzās liek ceptus kartupeļus.

Beļģijas šnicele



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Gatavošanas padoms kā taisa Beļģijas šnicele saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Gaļai noņem plēves, sagriež glītās šķēlēs.
  2. Izdauza, iemērc miltos, ar sāli sakultā olā, rīvmaizē, sviestā cep gatavas.
  3. Sacep olas.
  4. Šniceles sakārto uz trauka, virsū uzliek olas, pārlej karstu sviestu, olai katrā galā sakārto 3 tomātu ripiņas, līdzās liek ceptus kartupeļus.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.