Vienkāršs veids kā gatavo Baltais ragū savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Vistas un teļa gaļu ar viruma zaļumiem un pipariem izvāra sālsūdenī mīkstu.
Vistas aknas cep sviestā.
Vārīto gaļu noloba no kauliem un līdz ar ceptajām vistas aknām sagriež mazos kantainos gabaliņos.
Miltus gaiši apcep sviestā, pielej gaļas virumu un nogaršo ar sāli, pipariem un citronsulu, ļauj labi savārīties.
Tumē ar olas dzeltenumu.
Mērcē ieliek gaļas gabaliņus un pievieno sviestā sutinātās sēnes.
Baltais ragū
Porcija: -
Sagatavošanas laiks: -
Gatavošanas laiks: -
Kalorijas: -
Sarežģītība:
Vidēja
Vienkāršs veids kā gatavo Baltais ragū savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Vistas un teļa gaļu ar viruma zaļumiem un pipariem izvāra sālsūdenī mīkstu.
Vistas aknas cep sviestā.
Vārīto gaļu noloba no kauliem un līdz ar ceptajām vistas aknām sagriež mazos kantainos gabaliņos.
Miltus gaiši apcep sviestā, pielej gaļas virumu un nogaršo ar sāli, pipariem un citronsulu, ļauj labi savārīties.
Tumē ar olas dzeltenumu.
Mērcē ieliek gaļas gabaliņus un pievieno sviestā sutinātās sēnes.