Baltais ragū

Gaļas ēdieni 3 Pēdējais atjauninājums: Nov 11, 2019 Izveidots: Feb 25, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Vienkāršs veids kā gatavo Baltais ragū savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Vistas un teļa gaļu ar viruma zaļumiem un pipariem izvāra sālsūdenī mīkstu.
  2. Vistas aknas cep sviestā.
  3. Vārīto gaļu noloba no kauliem un līdz ar ceptajām vistas aknām sagriež mazos kantainos gabaliņos.
  4. Miltus gaiši apcep sviestā, pielej gaļas virumu un nogaršo ar sāli, pipariem un citronsulu, ļauj labi savārīties.
  5. Tumē ar olas dzeltenumu.
  6. Mērcē ieliek gaļas gabaliņus un pievieno sviestā sutinātās sēnes.

Baltais ragū



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Vienkāršs veids kā gatavo Baltais ragū savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Vistas un teļa gaļu ar viruma zaļumiem un pipariem izvāra sālsūdenī mīkstu.
  2. Vistas aknas cep sviestā.
  3. Vārīto gaļu noloba no kauliem un līdz ar ceptajām vistas aknām sagriež mazos kantainos gabaliņos.
  4. Miltus gaiši apcep sviestā, pielej gaļas virumu un nogaršo ar sāli, pipariem un citronsulu, ļauj labi savārīties.
  5. Tumē ar olas dzeltenumu.
  6. Mērcē ieliek gaļas gabaliņus un pievieno sviestā sutinātās sēnes.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.