Ābolkūkas

Konditoreja 4 Pēdējais atjauninājums: Jan 06, 2020 Izveidots: Sep 14, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Pagatavot vienkārši Ābolkūkas savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas konditoreja skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Pagatavo kārtaino sviesta mīklu, izveltnē apmēram 0,5 cm biezā plāksnē cepemās plātes, kas pārziesta ar ūdeni.
  2. Ar naža galu izdur caurumiņus, pārziež ar sakultu olu un cep vidējā siltumā, līdz mīkla gaiši brūna.
  3. Gatavo plāksni atdzesē, pārgriež uz pusēm.
  4. Vienu pusi pārziež ar ābolu biezeni, uzliek otru un piespiež.
  5. Sagriež gabaliņos un pārkaisa pūdercukuru.
  6. Ābolu biezenis: Ābolus sasmalcina, liek katlā, pārlej nedaudz ūdens un savāra. Izberž caur sietu, lai atdalītu miziņas un sēkliņas. Masai pievieno cukuru, kanēli un savāra.

Ābolkūkas



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Pagatavot vienkārši Ābolkūkas savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas konditoreja skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Pagatavo kārtaino sviesta mīklu, izveltnē apmēram 0,5 cm biezā plāksnē cepemās plātes, kas pārziesta ar ūdeni.
  2. Ar naža galu izdur caurumiņus, pārziež ar sakultu olu un cep vidējā siltumā, līdz mīkla gaiši brūna.
  3. Gatavo plāksni atdzesē, pārgriež uz pusēm.
  4. Vienu pusi pārziež ar ābolu biezeni, uzliek otru un piespiež.
  5. Sagriež gabaliņos un pārkaisa pūdercukuru.
  6. Ābolu biezenis: Ābolus sasmalcina, liek katlā, pārlej nedaudz ūdens un savāra. Izberž caur sietu, lai atdalītu miziņas un sēkliņas. Masai pievieno cukuru, kanēli un savāra.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.