- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Pagatavot vienkārši Ābolkūkas savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas konditoreja skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Pagatavo kārtaino sviesta mīklu, izveltnē apmēram 0,5 cm biezā plāksnē cepemās plātes, kas pārziesta ar ūdeni.
- Ar naža galu izdur caurumiņus, pārziež ar sakultu olu un cep vidējā siltumā, līdz mīkla gaiši brūna.
- Gatavo plāksni atdzesē, pārgriež uz pusēm.
- Vienu pusi pārziež ar ābolu biezeni, uzliek otru un piespiež.
- Sagriež gabaliņos un pārkaisa pūdercukuru.
- Ābolu biezenis: Ābolus sasmalcina, liek katlā, pārlej nedaudz ūdens un savāra. Izberž caur sietu, lai atdalītu miziņas un sēkliņas. Masai pievieno cukuru, kanēli un savāra.
Ābolkūkas
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Pagatavot vienkārši Ābolkūkas savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas konditoreja skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Pagatavo kārtaino sviesta mīklu, izveltnē apmēram 0,5 cm biezā plāksnē cepemās plātes, kas pārziesta ar ūdeni.
- Ar naža galu izdur caurumiņus, pārziež ar sakultu olu un cep vidējā siltumā, līdz mīkla gaiši brūna.
- Gatavo plāksni atdzesē, pārgriež uz pusēm.
- Vienu pusi pārziež ar ābolu biezeni, uzliek otru un piespiež.
- Sagriež gabaliņos un pārkaisa pūdercukuru.
- Ābolu biezenis: Ābolus sasmalcina, liek katlā, pārlej nedaudz ūdens un savāra. Izberž caur sietu, lai atdalītu miziņas un sēkliņas. Masai pievieno cukuru, kanēli un savāra.
Komentāri
Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt