- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Pagatavot vienkārši Ābolkūkas savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas konditoreja skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Pagatavo kārtaino sviesta mīklu, izveltnē apmēram 0,5 cm biezā plāksnē cepemās plātes, kas pārziesta ar ūdeni.
- Ar naža galu izdur caurumiņus, pārziež ar sakultu olu un cep vidējā siltumā, līdz mīkla gaiši brūna.
- Gatavo plāksni atdzesē, pārgriež uz pusēm.
- Vienu pusi pārziež ar ābolu biezeni, uzliek otru un piespiež.
- Sagriež gabaliņos un pārkaisa pūdercukuru.
- Ābolu biezenis: Ābolus sasmalcina, liek katlā, pārlej nedaudz ūdens un savāra. Izberž caur sietu, lai atdalītu miziņas un sēkliņas. Masai pievieno cukuru, kanēli un savāra.
Ābolkūkas
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Pagatavot vienkārši Ābolkūkas savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas konditoreja skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Pagatavo kārtaino sviesta mīklu, izveltnē apmēram 0,5 cm biezā plāksnē cepemās plātes, kas pārziesta ar ūdeni.
- Ar naža galu izdur caurumiņus, pārziež ar sakultu olu un cep vidējā siltumā, līdz mīkla gaiši brūna.
- Gatavo plāksni atdzesē, pārgriež uz pusēm.
- Vienu pusi pārziež ar ābolu biezeni, uzliek otru un piespiež.
- Sagriež gabaliņos un pārkaisa pūdercukuru.
- Ābolu biezenis: Ābolus sasmalcina, liek katlā, pārlej nedaudz ūdens un savāra. Izberž caur sietu, lai atdalītu miziņas un sēkliņas. Masai pievieno cukuru, kanēli un savāra.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt