- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā pagatavot šo Kāpostu veltnīši savā virtuvē. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Kāpostu galviņu, apgriež ap kacenu, liek verdošā sālsūdenī un apvāra.
- Pārliek aukstā ūdenī un atdala no galviņas atsevišķās lapas.
- Lapas pamatnē liek gaļas un rīsu pildījumu, pārloka pāri lapas sānu maliņas un satin.
- Liek uz pannas sakarsētos taukos ar tinuma pusi uz leju un apcep gaiši brūnus.
- Pārliek katlā, pielej nedaudz buljona, pieliek tomātu biezeni un sautē gatavus.
- Mērci gatavo no šķidruma, kurā veltnīši sautējušies, pieliekot izkarsētus kviešu miltus, skābu krējumu.
- Veltnīšus sakārto traukā, pārlej ar mērci un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.
- Pildījums. Maltai gaļai pievieno sīki sasmalcinātus, sviestā apceptus sīpolus, pusmīkstus vārītus rīsus, sāli un rūpīgi samaisa.
Kāpostu veltnīši
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā pagatavot šo Kāpostu veltnīši savā virtuvē. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Kāpostu galviņu, apgriež ap kacenu, liek verdošā sālsūdenī un apvāra.
- Pārliek aukstā ūdenī un atdala no galviņas atsevišķās lapas.
- Lapas pamatnē liek gaļas un rīsu pildījumu, pārloka pāri lapas sānu maliņas un satin.
- Liek uz pannas sakarsētos taukos ar tinuma pusi uz leju un apcep gaiši brūnus.
- Pārliek katlā, pielej nedaudz buljona, pieliek tomātu biezeni un sautē gatavus.
- Mērci gatavo no šķidruma, kurā veltnīši sautējušies, pieliekot izkarsētus kviešu miltus, skābu krējumu.
- Veltnīšus sakārto traukā, pārlej ar mērci un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.
- Pildījums. Maltai gaļai pievieno sīki sasmalcinātus, sviestā apceptus sīpolus, pusmīkstus vārītus rīsus, sāli un rūpīgi samaisa.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt