Kāpostu veltnīši

Gaļas ēdieni 4 Pēdējais atjauninājums: Nov 13, 2019 Izveidots: Aug 03, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā pagatavot šo Kāpostu veltnīši savā virtuvē. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Kāpostu galviņu, apgriež ap kacenu, liek verdošā sālsūdenī un apvāra.
  2. Pārliek aukstā ūdenī un atdala no galviņas atsevišķās lapas.
  3. Lapas pamatnē liek gaļas un rīsu pildījumu, pārloka pāri lapas sānu maliņas un satin.
  4. Liek uz pannas sakarsētos taukos ar tinuma pusi uz leju un apcep gaiši brūnus.
  5. Pārliek katlā, pielej nedaudz buljona, pieliek tomātu biezeni un sautē gatavus.
  6. Mērci gatavo no šķidruma, kurā veltnīši sautējušies, pieliekot izkarsētus kviešu miltus, skābu krējumu.
  7. Veltnīšus sakārto traukā, pārlej ar mērci un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.
  8. Pildījums. Maltai gaļai pievieno sīki sasmalcinātus, sviestā apceptus sīpolus, pusmīkstus vārītus rīsus, sāli un rūpīgi samaisa.

Kāpostu veltnīši



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā pagatavot šo Kāpostu veltnīši savā virtuvē. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Kāpostu galviņu, apgriež ap kacenu, liek verdošā sālsūdenī un apvāra.
  2. Pārliek aukstā ūdenī un atdala no galviņas atsevišķās lapas.
  3. Lapas pamatnē liek gaļas un rīsu pildījumu, pārloka pāri lapas sānu maliņas un satin.
  4. Liek uz pannas sakarsētos taukos ar tinuma pusi uz leju un apcep gaiši brūnus.
  5. Pārliek katlā, pielej nedaudz buljona, pieliek tomātu biezeni un sautē gatavus.
  6. Mērci gatavo no šķidruma, kurā veltnīši sautējušies, pieliekot izkarsētus kviešu miltus, skābu krējumu.
  7. Veltnīšus sakārto traukā, pārlej ar mērci un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.
  8. Pildījums. Maltai gaļai pievieno sīki sasmalcinātus, sviestā apceptus sīpolus, pusmīkstus vārītus rīsus, sāli un rūpīgi samaisa.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.